Volledig scherm
Een zwembad. © ANP

Groep jongens krijgt zwembadverbod na bedreigen badmeesters

NIJMEGEN - Een tiental jongens tussen de 12 en 16 jaar heeft zaterdagnamiddag voor problemen gezorgd bij zwembad West in Nijmegen. ,,Ze vertoonden onaangepast gedrag en zorgden voor overlast’’, zegt directeur Heino Jacobs van het sportfondsenbad. Ook bedreigden ze badmeesters. 

De jongeren zoeken vaker de grens op en dat was een dag eerder ook het geval, zegt Jacobs. Toen de jongens zaterdag naar het bad kwamen, werden ze gewaarschuwd: 'We houden het gezellig vandaag, anders wordt het een korte dag'. 

Omdat ze, na herhaalde waarschuwingen, voor overlast zorgden is de politie gealarmeerd. De jongeren kregen een zwembadverbod: ze zijn hier de komende tweeënhalf jaar niet welkom.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Verkeersellende rond Nijmegen verwacht door werk aan Waalbrug, wat doe jij?
    stem

    Verkeersel­len­de rond Nijmegen verwacht door werk aan Waalbrug, wat doe jij?

    NIJMEGEN - Door grootschalig werk aan de Nijmeegse Waalbrug wordt de komende anderhalf jaar grote drukte in het verkeer in en om de stad verwacht. De werkzaamheden beginnen aanstaande vrijdag. De gemeente Nijmegen probeert mensen te stimuleren om de fiets te pakken. Ook willen ze cadeautjes gaan uitdelen aan automobilisten die de spits mijden. Maar hoe ben jij van plan om te gaan met de verwachte drukte?

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.