Volledig scherm
Onder meer de verlichting van de fietsbrug (Snelbinder) doet het niet. © DG

Groot deel van straatverlichting in Nijmegen uitgevallen, ook Arnhem-Zuid zat zonder licht

updateNIJMEGEN - In een groot deel van Nijmegen was maandagavond rond 22.30 uur de straatverlichting uitgevallen of niet aan gegaan. Dat laat de gemeente Nijmegen zelf weten in een bericht op Twitter. Ook zou in delen van Arnhem-Zuid en Velp de verlichting niet aan staan.

Het is nog niet helemaal duidelijk welke delen van Nijmegen, Arnhem zonder straatverlichting zaten. Sommige straten hadden helemaal geen licht in Nijmegen, zoals bijvoorbeeld delen van Lent, Oosterhout, Nijmegen-Oost, Wolfskuil, Heseveld, Grootstal, grote delen van Dukenburg en de N325 richting knooppunt Ressen. Maar in andere straten deed slechts een deel van de verlichting het.

In Arnhem leek het vooral donker in Schuytgraaf en delen van Malburgen, Elderveld en Presikhaaf.

In Velp was in ieder geval de verlichting op de Kerkallee uit gebleven.

De gemeente Nijmegen liet weten dat het probleem bij netbeheerder Liander ligt. Zij hebben rond 01.45 uur de storing verholpen. 

Doet de straatverlichting het bij jou ook niet, of juist wel? Laat het ons weten!

 WhatsApp ons!

Stuur een bericht op 06-13322268. Mailen kan ook, naar: online@gelderlander.nl

Volledig scherm
Het Korianderpad in Oosterhout © Nienke van Oosten
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. LIVE: NEC met drie nieuwe basisklanten tegen beloften van PSV
    LIVE

    LIVE: NEC met drie nieuwe basisklan­ten tegen beloften van PSV

    NIJMEGEN - NEC treedt vanavond (aftrap 20.00 uur) tegen Jong PSV aan met drie nieuwe basiskrachten. Rens van Eijden speelt na ruim negen maanden weer een officieel duel bij de Nijmegenaren. De centrale verdediger kampte lange tijd met liesklachten. Ole Romeny en Jellert van Landschoot maken tegen de beloften uit Eindhoven eveneens hun rentree vanaf de eerste minuut. NEC wil de tweede periode in de eerste divisie succesvol van start gaan. Mis niets in het liveblog!

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.