Jasmine Boukherrouba met foto van haar overleden vader Omar uit Lent. Op de eettafel is een hoekje ingericht met de foto van haar vader, kaarten en kaarsjes
Volledig scherm
PREMIUM
Jasmine Boukherrouba met foto van haar overleden vader Omar uit Lent. Op de eettafel is een hoekje ingericht met de foto van haar vader, kaarten en kaarsjes © Paul Rapp

Groot verdriet om Omar (54) uit Lent, die aan corona bezweek: de hulp kwam te laat

Omar (54) uit Lent móést na drie jaar zijn familie in Algerije zien. Maar werd daar ernstig ziek: corona. Dochter Jasmine (22) begon een crowdfunding voor zijn repatriëring. De dood haalde hen in.

27 reacties

 • Daan Janssen

  4 maanden geleden
  Ik snap niet dat iedereen het hier steeds over Ohra heeft. Meneer had hier blijkbaar alleen een basisverzekering, maar hij was bij iedere andere verzekeraar niet aanvullend verzekerd. Dus waarom naar Ohra wijzen?
 • loeske hansen

  4 maanden geleden
  Natuurlijk is het erg dat hij is overleden, en natuurlijk is het logisch dat je als dochter alles wilt doen, incl. crowdfunding. Maar omdat hij geen verzekering had en het werd afgeraden om nu daarheen te gaan is het niet eerlijk om nu naar de verzekeraar te wijzen en te verwachten dat die het wel oplossen. Soms maken mensen verkeerde keuzes met hele erge gevolgen. Maar je mag niet verwachten dat dan maar door anderen wordt opgelost. Maar nogmaals maakt het dat niet minder erg voor de familie.
 • Yaelle Cuervo

  4 maanden geleden
  @Jan Willem Kleinnagelbrink Dus dit betekent dat je hetzelfde niet voor een familielid zou hebben gedaan ? Jij had je vader dus gewoon daar laten liggen en gedacht “Hij is niet verzekerd dus het is wat het is”. Ben ik even blij dat ik geen familie van je ben.
 • Andre Eggerding

  4 maanden geleden
  @Janneke, misschien kun je je het moeilijk voorstellen maar er zijn mensen in dit land die zich aan de regels houden. En overtreedt ik een regel, bijvoorbeeld te hard rijden,dan wijs ik niet naar een ander.
 • Janneke Stro

  4 maanden geleden
  @Pieter Jan Hulsbos deze mensen zijn in rouw en u weet er het fijne niet van. Als uw vader plotseling ernstig ziek wordt en u heeft hem al drie jaar niet gezien, laat u hem dan aan zijn lot over? Dat zou pas triest zijn. @Andre Eggerding net zoveel schijt als uzelf dan of blijft u in dit donkerrode Nederland alleen maar binnen? @W. Loeffen U hoort een buitenlandse achternaam, dan zou het direct om een vluchteling moeten gaan? Kortzichtigheid ten top! Denk allemaal eens na voordat je iets roept.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.