Straatverkopers aan de slag in de Broerstraat. In dit geval proberen ze mensen te bewegen Greenpeace te steunen.
Volledig scherm
Straatverkopers aan de slag in de Broerstraat. In dit geval proberen ze mensen te bewegen Greenpeace te steunen. © Bert Beelen

Grote ergernis over vele straatverkopers in centrum Nijmegen

NIJMEGEN - Energiebedrijven die groene abonnementen verkopen, telecombedrijven die 'pakketjes' verkopen voor mobiele telefoons en tv, handelaren die energiedrankjes uitdelen, acties voor maaltijdbezorging aan huis. Nijmegen wil een eind maken aan deze promotiestands voor commerciële doeleinden in het centrum. 

31 reacties

 • Dion

  5 jaar geleden
  Het ergste vind ik die studenten die voor een "goed doel" staan te bedelen maar ondertussen een flinke commissie ervan in eigen zak mogen steken.Ik wil gewoon helemaal niet lastiggevallen worden, niet door zwervers en niet door hun.
 • Dion

  5 jaar geleden
  Ja eindelijk, en verbied ook gelijk alles wat aan de deur komt aanbellen rond etenstijd of later. Ik betaal genoeg belastingen en wil rustig kunnen wonen zonder gezeur aan de deur.
 • Hein

  5 jaar geleden
  Dat is schering en inslag 'verbieden en niet voor controle zorgen' of daar geen geld voor hebben. Ga dan niet verbieden.
 • Robert Steen

  5 jaar geleden
  Het is heel simpel! Voor eens en voor altijd wegblijven uit het stadscentrum van Nijmegen! Je kan alles online kopen! Hoef je ook geen parkeergeld of openbaar vervoer te betalen!
 • Zeldenrust

  5 jaar geleden
  Ook de zogenaamde, arme, zielige en dakloze bedelaar verwijderen uit het centrum. Vallen allen de bezoekers lastig. De bezoekers, die broodnodig zijn voor de winkeliers. Dus laat de BOA's het centrum aantrekkelijk houden. Niet alleen hondenpoep is afstotend ook de moderne, onzinnige,  bedelaar. 

In samenwerking met indebuurt Nijmegen