Volledig scherm
PREMIUM
Guns N' Roses in het Goffertpark © Bert Beelen

Guns N’ Roses blijft in Nijmegen maar moeizaam overeind

NIJMEGEN - Wanneer een team altijd zo goed zou zijn als de zwakste schakel, zou Guns N’ Roses hebben gefaald.

Te laat, maar het zijn slechts tien minuten woensdagavond in Nijmegen. De slechte gewoonte van minstens een uur te laat beginnen, heeft Guns N’ Roses dus afgeleerd. 

Na een lange animatie op het doek achter het podium, waarin een tank kanonschoten afvuurt en een Nederlandse vlag uit het gevaarte schiet, komen de mannen en een vrouw nonchalant het podium in het Goffertpark op en knallen ze opener It’s So Easy over de mensenzee. Het concert is niet uitverkocht, maar er is evengoed een massa op de been om de Amerikaanse hardrockband voor de tweede opeenvolgende zomer in het Nijmeegse park te zien.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Actievoerders dumpen morgen overtollig plastic bij Albert Heijn in Nijmegen

    Actievoer­ders dumpen morgen overtollig plastic bij Albert Heijn in Nijmegen

    NIJMEGEN - ‘Laat het plastic van je boodschappen achter in de Albert Heijn.’ Die oproep doet Klimaat Actie Nijmegen. De actievoerders verzamelen zaterdag om 12.00 uur bij de Albert Heijn XL aan de Jacobslaan in Nijmegen. Tijdens de Plastic Attack gaan de actievoerders gelijktijdig boodschappen doen om vervolgens na het afrekenen zoveel mogelijk overtollig plastic verpakkingsmateriaal in de winkel achter te laten, legt Klimaat Actie Nijmegen in een persbericht uit.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.