Volledig scherm
Hans Teeuwen © Ferdy Damman

Hans Teeuwen in Stadsschouwburg met ‘Nou Lekker Dan’

NIJMEGEN - Cabaretier Hans Teeuwen keert op 15 en 16 mei terug in de Stadsschouwburg met zijn nieuwe voorstelling Nou Lekker Dan. Kaarten zijn vanaf maandag 3 februari te koop. 

Volledig scherm
Het affiche van de nieuwe theatertour van Hans Teeuwen. © DG

Vier jaar geleden stond Teeuwen voor het laatst op de planken in Nijmegen met de uitverkochte tour van zijn vorige show Echte Rancune.

Nou Lekker Dan is het achtste Nederlandstalige programma van de cabaretier. In 2015 bracht hij het Nederlandstalige album Popstukken uit en dook hij met zijn band The Painkillers het clubcircuit in. In 2016 bracht hij in Groot-Brittannië Real Rancour op de planken, een bewerking van zijn laatste show. 

‘Show geeft verontrustende blik in zijn geest’
De nieuwe voorstelling van Teeuwen geeft, volgens een korte toelichting op zijn website  ‘een verontrustende blik in zijn geest’. ‘Nat vlees, likes, liefde, medium Gonnie, kunst, cultuur, inclusiviteit, diversiteit, bistro’s en gedupeerde vrijwilligers. Het voelt allemaal niet goed, maar is wel grappig en daar komen de mensen toch op af dus er is geen reden om te veranderen wat eigenlijk diep en diep triest is voor zijn directe omgeving, maar de betalende toeschouwer is spekkoper.’

De kaartverkoop voor ‘Nou Lekker Dan’ start op maandag 3 februari om 10.00 uur. Kaarten  kosten 38 euro zijn verkrijgbaar via de theaters en de website van de cabaretier.

  1. Burgemeester Bruls doet illegaal gok-café in Lindenholt per direct op slot
    PREMIUM

    Burgemees­ter Bruls doet illegaal gok-café in Lindenholt per direct op slot

    NIJMEGEN - De eigenaar van pizzeria-shoarma Da Christian in het Nijmeegse stadsdeel Lindenholt moet per direct stoppen met een illegaal gok-café in een aangrenzend pand. Dat heeft burgemeester Bruls besloten. Hij past bestuursdwang toe en eist dat de eigenaar acuut alle ingangen naar dat pand voor publiek afsluit. Als hij dat niet zelf doet, dan laat de gemeente dat doen; alle kosten worden dan op de eigenaar verhaald.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.