Volledig scherm
Een impressie van de Mookerschans in Mook, een woonproject van Pantein. illustratie Pantein Wonen

Hanselaar nieuwe topman Pantein

MOOK - Dr. Ton Hanselaar is vanaf 1 januari de nieuwe voorzitter van de raad van bestuur van de zorgkoepel Pantein. De Mookenaar Hanselaar (57) volgt daarmee huidig topman en plaatsgenoot Ton Kessels op.

Pantein houdt zich in Noordoost-Brabant en Noord-Limburg - onder meer in Mook en Gennep - bezig met diensten op het gebied van gezondheid, wonen, welzijn en zorg.

Hanselaar is sinds 2002 algemeen directeur van KWF Kankerbestrijding. De nieuwe bestuurder heeft medicijnen gestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen en was daarna tot 2002 werkzaam in het UMC St. Radboud Nijmegen.

Hij specialiseerde zich als medisch specialist in de pathologie, promoveerde en was onderzoeker en universitair hoofddocent.

  1. Wat moet rechter met verwarde personen die gevaar opleveren doordat ze de gaskraan opendraaien
    PREMIUM

    Wat moet rechter met verwarde personen die gevaar opleveren doordat ze de gaskraan opendraai­en

    ARNHEM - Je denkt dat je rustig en veilig woont, en opeens moet je je huis uit vanwege een gaslucht en explosiegevaar. Het gebeurde afgelopen zomer in Nijmegen twee keer binnen vier dagen: aan de Gildekamp in Lindenholt op 8 juli 2019, en aan de Neerbosscheweg vlak bij het Goffertstation op 11 juli. Wat de geestelijke gezondheidszorg niet kan voorkomen, komt bij de rechter op het bord. En wat doet die ermee?

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.