Foto ter illustratie
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie © Rob Engelaar

Hartpatiënt Bob Kalkman (61) uit Nijmegen vraagt zich wanhopig af: waar blijft die prik?

Bob Kalkman uit Nijmegen wordt er wanhopig van. Hij is 61 jaar, hartpatiënt en heeft ook nog eens een chronische ontsteking van de alvleesklier. ,,Maar een vaccin tegen corona krijg ik maar niet, terwijl ik toch extra kwetsbaar ben.” Hij vreest met grote vreze. ,,Waarschijnlijk ben ik pas begin juni aan de beurt.”

23 reacties

 • Henk Kuijt

  2 maanden geleden
  Het is een zooitje bij de overheid en de diverse instanties. Sinds begin vorig jaar zomer had dit allemaal al goed geregeld kunnen zijn en niet zo op zijn starre controle freaks van openbare en gezondheids ministeries. Inclusief de verantwoordelijke poppetjes en de ambtenaren. Protocollen, protocollen etcetera....om gek van te worden. Gewoon wegprikken wat er is en de meest kwetsbaren eerst. En met man en macht inclusief alle militairen. Samen de schouders eronder. De beste zorg van de wereld!!
 • C Jans

  2 maanden geleden
  Ik ben zelf ook hartpatiënt. Ik heb van de week de brief gekregen. Maar ik snap niet waarom mensen zo enthousiast zijn. Voor mij hoeft het niet. Wie weet wat ik er nog meer aan over houd. Want dat is niet bekend. Je bent nu gewoon een proefpersoon. De griepprik haal ik ook nooit meer ben nog nooit zo ziek geweest als na de griepprik. Ik laat de brief nog even liggen. Laat niet zomaar iets in mijn lichaam spuiten waarvan ik niet weet wat het gevolg ervan is.
 • Denise Simonse

  2 maanden geleden
  Twee keer een hartinfarct gehad en een CVA ook ik vraag met met mijn 52 jaar af waar de prik blijft. Als ze Astra Senica of JAnsen aanbieden ga ik weigeren. Volgens mij ben ik pas volgend jaar aan de beurt. Snap niks van dit vaccinatie beleid.
 • jj Veldhuijsen

  2 maanden geleden
  Onbergrijpelijk ik ben gevacineerd en krijg nog weer een uitnodiging voor een prik te halen blijkbaar is de administratie bij artsen en rivm niet op orde
 • A Gerritsen

  2 maanden geleden
  @Goovaert Banning. Heb heft gelezen hoor. De regering wijkt nog wel eens af van het vaccinatieschema. En dat is voor niemand leuk. Ik had er ook last van.Tja,hoe je het ook wendt of keert, meneer zal toch moeten wachten tot hij aan de beurt is. Velen zitten met hem in hetzelfde schuitje.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.