Henk Romein ligt in de clinch met de gemeente en bivakkeert in een geïmproviseerde camper, een oude Unimog verkoopwagen.
Volledig scherm
PREMIUM
Henk Romein ligt in de clinch met de gemeente en bivakkeert in een geïmproviseerde camper, een oude Unimog verkoopwagen. © Paul Rapp

Henk moet met zijn SRV-wagen binnen drie dagen vertrekken van Grootstalselaan in Nijmegen

NIJMEGEN - De zestiger Henk Romein, die in april 2019 het verkeer op de Waalbrug stillegde toen de gemeente zijn uitkering terugvorderde, moet binnen drie dagen vertrekken van de parkeerplaats langs de Grootstalseweg waar hij woont in een SRV-wagen. Elke dag die hij draalt, kost nu 1000 euro.

3 reacties

 • Evil Admin

  5 maanden geleden
  Sinds de toeslagenaffaire en de Rutte doctrine weten we allemaal in wat voor rechtstaat we leven. Geen dus. Ambtelijke en rechtelijke willekeur in de bananenmonarchie Nederland.
 • Ook

  5 maanden geleden
  We moeten eens ophouden om dergelijk gedrag telkens maar weer te pamperen zodat er steeds meer van die zelfbenoemde lastpakken komen. De gemeente staat in haar recht dus wegwezen met die Unimog, het liefst Nijmegen uit!
 • Gerrit Louter

  5 maanden geleden
  Ik zou willen dat ik een plaatsje had voor deze man, een betere bewaking cq toezicht houder is er niet voor je terrein of i.d maar ja...we leven hier nu eenmaal in Nederland---regeltjes land....en dan weet je het wel....! Henk succes met het vinden van een fijn plekje waar je met rust word gelaten...

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.