Volledig scherm
Er ligt verdacht weinig sneeuw op het dak van de woning waar een hennepkwekerij werd ontmanteld. © Gerard Verschooten

Hennepkwekerij in Nijmegen ontmanteld door sneeuwloos dak

NIJMEGEN - In een huis aan de 81e straat in Malvert in Nijmegen is een hennepkwekerij met 144 planten ontmanteld. De politie kwam de kwekerij op het spoor doordat op het dak van de woning geen sneeuw lag en op andere daken wel.

De kwekerij is ontdekt op de zolder van het huis. Voor het inrichten van de hennepteelt is illegaal stroom afgetapt. Ook werd er een stroomstootwapen gevonden.  

Volledig scherm
Een deel van de wietplanten die op de zolder werden aangetroffen. © Politie Nijmegen-Zuid
Volledig scherm
Het huis heeft een affiche gekregen van de politie. © Gerard Verschooten
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Brandgrens van bombardement komt tot leven met een ‘avond vol hoop’
    PREMIUM
    VIDEO

    Brandgrens van bombarde­ment komt tot leven met een ‘avond vol hoop’

    NIJMEGEN - Niet de pijn en de verwoesting van het Nijmeegse bombardement, maar leven, hoop en toekomst. Die staan donderdagavond centraal tijdens een bijzonder herinneringsmoment langs de ‘brandgrens’ in de binnenstad. Meer dan 40 muziekgroepen met 600 tot 700 zangers, 20 tot 25 vertellers van verhalen en gedichten en 80 tot 90 hardlopers met fakkels verbeelden vanaf klokslag 20.00 uur een kwartier lang op optimistische wijze de dromen die Nijmegenaren in 1944 hadden op de avond voordat een bommenregen het centrum in puin legde.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.