Hennepkwekerij in Tolhuis ontdekt: 380 planten

NIJMEGEN - In de wijk Tolhuis in Nijmegen heeft de politie woensdagmiddag een hennepkwekerij opgerold, meldt de politie op Instagram. Het gaat om een kwekerij met 380 planten.

Behalve hennepplanten stond de woning vol flessen met kooldioxide. Ook werd de stroom afgetapt. De kwekerij is ontmanteld, de huurder wordt uitgezet door de woningstichting. 

Een foto die is geplaatst door null (@politienijmegenzuid) op

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Irakees (19) had seks met Syrisch meisje (15) en moet mogelijk cel in voor ontucht

    Irakees (19) had seks met Syrisch meisje (15) en moet mogelijk cel in voor ontucht

    NIJMEGEN - Een beetje naïef, maar vooral ook dramatisch, verliepen het leven en de liefde voor een Syrisch meisje van 16 afgelopen anderhalf jaar in Nijmegen. In een jaar tijd vluchtte ze uit haar land, scheidden haar ouders, werd ze verliefd én zwanger, en raakte ze haar zwangerschap én haar vriendje kwijt. Als de rechtbank ook vindt dat de relatie ontucht opleverde, is het dramafilmscenario compleet. De officier van justitie eiste 15 maanden cel.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.