Mevrouw Van Vliet (91) uit Arnhem krijgt een herhaalprik tegen corona.
Volledig scherm
PREMIUM
Mevrouw Van Vliet (91) uit Arnhem krijgt een herhaalprik tegen corona. © Erik van 't Hullenaar

Herhaalprik halen? Leeftijd waarop dat kan gaat nu razendsnel richting de 60 jaar

NIJMEGEN - Als het oproepen van mensen voor de herhaalprik doorgaat in het huidige tempo, is de groep onder 60 jaar over twee weken al aan de beurt. Elke dag wordt er momenteel namelijk weer een nieuw geboortejaar vrijgegeven dat een afspraak mag maken.

8 reacties

 • tonie turk

  2 maanden geleden
  Hier 63 en 68 krijgen ider jaar oproep griep prik maar nog geen oproer gezien voor covid ook niet voor de griepprik
 • G.J.W Wassink

  2 maanden geleden
  De promotionele activiteiten mbt. de zoveelste herhaalprik van de msm. blijven doorgaan. De meerderheid vindt het intussen wel goed na 3, 4 of 5 prikken, waarna ze alsnog Corona kregen. Het lijkt erop of de algemene weerstand na al die prikken afneemt. De grote winnaar is hier de pharmaceutische industrie die miljarden verdient aan de Corona vaccinaties.
 • Kenneth Tharmaratnam

  2 maanden geleden
  @H.Roberts: Als er nog twijfels mochten zijn: Ik krijg niet betaald en ben nog nooit betaald om op enigerlei wijze vaccins te promoten.
 • H. Roberts

  2 maanden geleden
  @Kenneth, dat was de vraag niet.
 • Jan Berg

  2 maanden geleden
  Zelf vertrouw ik liever op mijn afweersysteem en natuurlijke opbouw van immuniteit door een infectie te doorlopen. Geen probleem, al tientallen jaren niet. Als de nieuwe WPG erdoor komt met QR codes dan zal ik dat NIET accepteren: Het is niet proportioneel en niet subsidiair.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen