De nieuwe versafdeling in de Albert Heijn XL in Dukenburg.
Volledig scherm
PREMIUM
De nieuwe versafdeling in de Albert Heijn XL in Dukenburg. © Yasmin Hargreaves

Heropening Albert Heijn XL in Dukenburg: ‘Je ziet dat het gloednieuw is’

NIJMEGEN - Het is feest in het Nijmeegse winkelcentrum Dukenburg. Daar opent de Albert Heijn XL aan het Zwanenveld opnieuw de deuren. Vanwege een verbouwing is de winkel meer dan twee weken dicht geweest. Met wit-blauwe ballonnen bij de ingang verwelkomt de supermarkt, nu voorzien van een sushibar, klanten op de dinsdagochtend.

4 reacties

 • Freek van der Struijs

  5 dagen geleden
  @Hans Worst, Ik ben het met u eens dat de winkel op de Jacobslaan slechter is geworden dan voorheen. Ik ben net in de verbouwde winkel in Dukenburg geweest. Ik kan u vertellen dat de winkel in Dukenburg vele malen fijner en prettiger is. De gangpaden zijn een stuk ruimer dan op de Jacobslaan en de indeling van de winkel is veel logischer dan op de Jacobslaan. Ik hoefde nauwelijks te zoeken naar producten, terwijl op de Jacobslaan, sta ik na een jaar nog steeds die grote winkel door te zoeken
 • Hans Worst

  6 dagen geleden
  Succes Dukenburgers. De XL op de Jacobslaan is totaal verprutst. Veel meer ruimte is er niet en ik mist ontzettend veel producten die ik er al jarenlang koop. Steeds als de zaak verbouwd wordt het slechter. Die opzet die ze ooit hadden met een soort rotonde in het midden was nog de beste.
 • Jos Valentijn

  6 dagen geleden
  Beste Marjolijn, je moet je mondkapje ook niet voor je ogen doen :-) ..... de Sushi bar is bijna niet te missen. Compliment voor AH , mooie overzichtelijke supermarkt !
 • Marjolijn Dehue

  6 dagen geleden
  Ben net geweest, geen sushi bar gezien 🤭

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Auto slaat over de kop in Ede
  Play

  Auto slaat over de kop in Ede

 2. Middelbare scholen en mbo's eindelijk weer open
  Play

  Middelbare scholen en mbo's eindelijk weer open

Nijmegen e.o.