Qader Shafiq
Volledig scherm
PREMIUM
Qader Shafiq © Erik van 't Hullenaar

Het landbrood van Joren is misschien wel het tastbaarste duurzame product van Green Capital

Column Qader ShafiqIk ben een broodeter. Het is mij weleens overkomen, dat ik met alleen droog brood mijn honger moest stillen. Maar denkend aan de glooiingen van graanvelden, het geluid van watermolens en de geur van de bakkerijen smaakte het toch heerlijk.

3 reacties

  • LekkerUitEten

    2 maanden geleden
    Verdient Joren dan misschien niet om ook zijn achternaam te noemen? En misschien vermelden waar we het landbrood kunnen vinden en proeven? 
  • Freek

    2 maanden geleden
    Wie heeft er zoveel ruimte om voor 18 miljoen Nederlanders plus nog een veelvoud medewereldbewoners genoeg granen te verbouwen, dat we er dat brood van kunnen bakken?Het grote voordeel van tarwe en maïs is, dat er veel meer opbrengst is. Het moet uit de lengte of uit de breedte. 
  • Antonio

    2 maanden geleden
    Deze week heb ik het voor het eerst gegeten, inderdaad het beste brood dat in Nijmegen gebakken wordt.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

  1. Rutte: scholen eerder open dan 8 februari wordt lastig
    Play

    Rutte: scholen eerder open dan 8 februari wordt lastig

  2. Drie auto’s gaan in vlammen op in Wijchen
    Play

    Drie auto’s gaan in vlammen op in Wijchen

Nijmegen e.o.