Politie aan het werk na een schietpartij met dodelijke afloop in Lankforst 44e straat.
Volledig scherm
PREMIUM
Politie aan het werk na een schietpartij met dodelijke afloop in Lankforst 44e straat. © Foto: Bert Beelen

'Het moest een keer misgaan': omwonenden woning fataal schietincident Nijmegen niet verbaasd

NIJMEGEN - Onduidelijk is nog wat zich dinsdagmiddag precies heeft afgespeeld bij het fatale schietincident in de Nijmeegse wijk Lankforst. Omwonenden en met hen verhuurder Woonwaarts en de politie, weten al veel langer dat op hun woongalerij zaken gebeuren die het daglicht niet verdragen.

10 reacties

 • HARRY

  2 maanden geleden
  En de politie doet net of ze van niks weten. Deze flats worden grotendeels bewoond door allochtoonse medemens. Naast deze flats zijn er meer flats in Nijmegen met vele problematiek. Vaak door laag geschoolde, arbeiders en werkeloze mensen die in financiele nood gedwongen worden daar te wonen. Zo creëer je een broedplaats voor criminele activiteiten.
 • Antonius

  2 maanden geleden
  Hoogstwaarschijnlijk hebben zich hier weer minimaal 20 instanties mee bemoeit en dus is niemand verantwoordelijk. Gelukkig hebben al die instanties dikke rekeningen mogen schrijven en zijn de directeuren uitermate tevreden met de behaalde resultaten.
 • B

  2 maanden geleden
  Iedereen weet ervan maar er wordt niks aan gedaan, koekkoek
 • Evil Admin

  2 maanden geleden
  @Rick: Links geeft alleen om die dingen waar haar hoogopgeleide kiezers om geven. Vermeend racisme, vermeend seksisme en heel Nederland van het gas af en uit de auto. Inkomensongelijkheid, verpauperde wijken, groeiende ontevredenheid over gebrek aan huizen en toenemende immigratie, de economische crisis van de corona, het interesseert links geen ene lor. Misschien de SP nog, maar die wordt toch doodgezwegen. En rechts vind het prima zolang ze de zakken maar mogen vullen.
 • Opa

  2 maanden geleden
  Niks aan de hand dus. In NL moet het eerst mis gaan voordat er wat wordt gedaan, hoe vaak je ook waarschuwt ervoor het helpt niks. Zoals je al ziet bij het kabinet, afschuiven op elkaar en niemand die verantwoordelijkheid neemt. NL is doodziek, maar niet door corona.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Baudet op campagne in Veenendaal: 'Vaccineren is onzinnig'
  Play

  Baudet op campagne in Veenendaal: 'Vaccineren is onzinnig'

 2. OM: Filmpje Tarik Z. niet strafbaar
  Play

  OM: Filmpje Tarik Z. niet strafbaar

Nijmegen e.o.