Het mooiste huis van Nijmegen.
Volledig scherm
Het mooiste huis van Nijmegen. © Paul Rapp

Het mooiste huis van Nijmegen: Wilhelminasingel 40

NIJMEGEN - Het mooiste huis van Nijmegen staat in de Wilhelminasingel. Het pand op nummer 40 werd de winnaar van de verkiezing die historische vereniging Numaga in samenwerking met de Gelderlander had uitgeroepen.

10 reacties

 • Frits

  4 jaar geleden
  U denkt dat meer mensen die voor een anderhuis wilden stemmen de server niet konden bereiken dan mensen die voor dit huis wilden stemmen?De steekproef is misschien wat kleiner geworden, maar of dat ook invloed heeft gehad op de uitkomst valt nog maar te bezien. Ik zou niet weten waarom de verhouding onder mensen die niet hebben gestemd anders zou zijn.
 • Reur

  4 jaar geleden
  Ik vind    dit een interessante reactie.. 
 • Nijmegenaar

  4 jaar geleden
  Jammer dat wij en met ons meer mensen niet konden stemmen omdat de server niet gevonden kon worden. Dus is de uit niet helemaal de juiste afspiegeling.
 • Jans

  4 jaar geleden
  Gaap.
 • Uit op (re)acties!

  4 jaar geleden
  Ha ha, heerlijk deze reactie. Je 'voelt' de enorme ergenis van deze grijze 60+er gewoon in de tekst. Waar men zich al niet over kan opwinden tegenwoordig. ha ha
 1. Energiemarkt verandert: ‘Juiste moment om over te stappen heeft met je persoonlijkheid te maken’
  PREMIUM

  Energie­markt verandert: ‘Juiste moment om over te stappen heeft met je persoon­lijk­heid te maken’

  Dalende energieprijzen, een hogere opzegboete per 1 juni en na lange tijd bieden energieleveranciers weer vaste contracten aan. De energiemarkt verandert, maar wat is nu wijsheid om te doen? Voor meerdere jaren een vast contract tekenen, of toch even wachten in de hoop dat de prijzen nog verder dalen? Twee experts geven hun advies. ,,Momenteel heb je nog niet heel veel keuze in energiecontracten, maar ik verwacht dat dit vanaf 1 juni wel komt.”