Finish van een vorige editie van de Stevensloop.
Volledig scherm
PREMIUM
Finish van een vorige editie van de Stevensloop. © Paul Rapp

Het regent afgelastingen vanwege coronavirus, maar Stevensloop Nijmegen gaat gewoon door

NIJMEGEN - De Stevensloop in Nijmegen, waar 8.500 deelnemers worden verwacht, gaat volgend weekeinde (21 en 22 maart) vooralsnog gewoon door. Maar verder regent het afgelastingen vanwege de dreiging van het coronavirus. Vrijwel alle middelbare scholen in Nijmegen hebben hun reisjes, uitwisselingen en excursies geschrapt, soms met een financiële strop tot gevolg.

32 reacties

 • Mick

  3 jaar geleden
  Inmiddels gecanceld, mooi zo. Voor de gene die willen lopen doen dit maar solo.Hebben ze toch nog ballen gekregen bij de organisatie.....of zijn ze gaan rekenen wat een schadeclaim gaat kosten....??
 • Gossie

  3 jaar geleden
  Alsof veel deelnemers bij inschrijving in november al wisten dat hier het Covid-19 virus zou rondwaren. Zo worden ze nu als egoïsten bestempeld. Ik ben zelf ook een deelnemer maar ik weet ook heel goed wanneer ik wel of niet kan gaan hardlopen.Zware inspanning met koorts/verhoging is funest voor je lichaam. Dus bij twijfel blijf ik thuis.Hoeveel mensen die hier nu op de organisatie en lopers aan het mopperen zijn gaan wel gewoon de kroeg?
 • Gelderman

  3 jaar geleden
  Hardlopers zijn doodlopers. 
 • Nijmegencentrum

  3 jaar geleden
  Bruls mag iedereen binnenhalen met een stevige handdruk oke?
 • Antonio

  3 jaar geleden
  Over ruim 4 maanden is het virus vertrokken. Gewoon inschrijven, als het onverhoopt afgelast wordt krijg je het inschrijfgeld terug.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen