Spandoeken op Graafsewg ivm 4baans/2baans dispuut. Nijmegen, 18-11-2019 .
Volledig scherm
PREMIUM
Spandoeken op Graafsewg ivm 4baans/2baans dispuut. Nijmegen, 18-11-2019 . © Gerard Verschooten

Het uur van de waarheid nadert: Zes vragen over versmalling Graafseweg

NIJMEGEN - Wel of geen verdere versmalling van de Graafseweg? De afgelopen maanden lieten voor- en tegenstanders van zich horen. Wat staat er nou precies op het spel? Zes vragen over 400 meter weg in Nijmegen.

15 reacties

 • Jan Jansen

  8 maanden geleden
  Waarom zou je denken dat het rustiger wordt? De files zullen alleen maar erger worden. Stilstaande auto's op de graafseweg en meer uitlaatgassen. Allemaal leugenachyige beloftes. Net als de paar sec vertraging die er nu zou zijn staduit. Meerdere keren per dag staat het vast vanaf het plein. Een beter plan is de woningen m angs de graafseweg plat goouen en terug geven aan de natuur. Nijmegen wil toch groen zijn? Dus minder beton. Want meer groen kan niet als er meer woningen komen.
 • Uw Buurman

  2 jaar geleden
  Nu fietsen met kinderen gevaarlijk wordt doordat fietspaden worden omgebouwd tot pedelec snelwegen is het met een auto naar een andere plek in de stad gaan het enige veilige alternatief.
 • Uw Buurman

  2 jaar geleden
  Er is geen enkele reden om respect te bepleiten voor wanbeleid. Maar je hebt wel gelijk dat het niet alleen de wethouder is die een absurde strijd voert tegen mobiliteit. Er zit ook een planologische afdeling achter die niet functioneert.In de sociaal zwakke wijken kan/durft/gaat soms maar tot 40% van de kinderen met de fiets of lopend naar school. Er zijn geen rondwegen in nijmegen met groene golven, of limiet van bijvoorbeeld 70km/h. Het aantal verkeersongelukken stijgt de laatste 5 jaar snel.  Elke andere gemeente doet het beter. Daar mag je een bestuurder op aanspreken.
 • Freek

  2 jaar geleden
  Hoe wil je dan anders naar je bestemming toe?
 • Bor

  2 jaar geleden
  Wat een dom genuil om een wethouder hier persoonlijk voor aansprakelijk te stellen. Alsof een wethouder alle plannen persoonlijk opstelt. Beetje respect voor mensen die tenminste de klote hebben om zich voor openbaar bestuur in te zetten, ipv te roeptoeteren vanaf de zijlijn, Buurman.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.