Stella Chesang komt in 2018 als eerste vrouw over de finish van de Zevenheuvelenloop.
Volledig scherm
PREMIUM
Stella Chesang komt in 2018 als eerste vrouw over de finish van de Zevenheuvelenloop. © Bert Beelen

Hierom kunnen duizenden lopers en publiek van Zevenheuvelenloop zónder coronapas: ‘Hardlopen heeft nauwelijks effect op virusverspreiding’

NIJMEGEN/GROESBEEK - De Zevenheuvelenloop gaat in november door als vanouds. Met volle bak lopers en publiek, maar zónder verplichte coronapas. Is dat veilig? Ja, stelt directeur Alexander Vandevelde.

7 reacties

 • Carel van ‘t Zand

  1 jaar geleden
  Wat een gezeur. We weten toch allang dat er buiten nauwelijks risico is….
 • Jan Zomers

  1 jaar geleden
  We hebben in Zandvoort gezien dat hardrijden nauwelijks effect heeft op virusverspreiding.
 • Harry Nak

  1 jaar geleden
  Zou ik ook zeggen als ik directeur van dat clubje was. Wij van WC-eend.. Voor de rest weet men weinig tot niets van wie nu precies, wanneer, gevaccineerd of niet , iemand kan of zal besmetten. Teveel variabele! Dus dan maar dwingen tot vaccinatie want oh wee...als de politiek, achteraf!!, fout heeft gehandeld, volgens de media!!. Dan kost het ze zieltjes, qua stemmen, en dat is waar het voornamelijk om gaat. Naar mijn bescheiden mening dan.
 • Judith van Schaik

  1 jaar geleden
  De japanse atletiekvereniging heeft daar 2 jaar lang onderzoek naar gedaan ??? Heel mooi, maar zolang is Corona nog niet bekend.
 • Marjolijn Dehue

  1 jaar geleden
  Ik heb altijd bedenkingen als ik achter iemand loop in zijn/haar uitgeademde aerosolen. Die zullen bij hardlopen aanzienlijk meer zijn.
 1. Puberexpert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’
  PREMIUM

  Puberex­pert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’

  Waakzaam zorgen. Zo omschrijft gezinsbegeleider en auteur Sven Bussens de houding die je als ouder het best aanneemt tegenover je puberkind. Dé oplossing om de gedroomde relatie met je kind te ontwikkelen, bestaat niet. Maar Bussens levert wel inzichten en ideeën om de ouder te blijven of te worden die je wil zijn. ,,De beperkingen van het puberbrein zijn geen vrijgeleide om hun gedrag goed te keuren.”

In samenwerking met indebuurt Nijmegen