Volledig scherm
NEC-speler Randy Wolters reageerde gevat op de hengelaar tijdens de training. © BSR Agency

Hilariteit op trainingsveld bij NEC: visser ‘hengelt naar talent’, maar vindt niets

NIJMEGEN - Bijzondere taferelen op het trainingsveld van de Nijmeegse eerstedivisionist NEC: een als visser uitgedoste bezoeker wierp donderdagmiddag meerdere malen een hengel uit tijdens een trainingssessie van de voetbalclub. Op zoek naar talent, zo klonk het. Beelden van de merkwaardige actie - gefilmd door NEC-spits Ferdy Druijf, zie onderaan de pagina - gingen viraal op sociale media. 

NEC-speler Randy Wolters, alom bekend als de grote gangmaker binnen de selectie, reageerde gevat. Hij vroeg de mysterieuze hengelaar in eerste instantie wat voor soort vis hij hoopte te vangen. Nadat hij als antwoord kreeg dat de man op zoek was naar talent, reageerde Wolters dat-ie bij NEC op de verkeerde plek is. Daarop droop de visser af, zonder ook maar een moment uit zijn rol te vallen.

De beelden zorgen voor grote hilariteit én verwondering op sociale media. Vooralsnog is niet bekend wie de geheimzinnige hengelman is. Volgens trouwe fans van de club is de man geen vaste bezoeker van trainingen. Wolters noemde de actie op Facebook achteraf ‘goud’.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.