De ravage na de ontploffing van het huis van Ben was enorm. Tot in de wijde omtrek raakten woningen en auto’s beschadigd.
Volledig scherm
PREMIUM
De ravage na de ontploffing van het huis van Ben was enorm. Tot in de wijde omtrek raakten woningen en auto’s beschadigd. © Paul Rapp

Hoe boze Ben zijn huis opblies: ‘Als ik ga, neem ik de hele buurt mee’

De klap was oorverdovend, de ravage immens. Op 13 mei van dit jaar vloog het rijtjeshuis van Ben (62) in het Nijmeegse stadsdeel Lindenholt de lucht in. Wat is het persoonlijke drama achter deze bijna-ramp?

19 reacties

 • bas vossen

  9 maanden geleden
  Dit figuur moet na gedwongen afkick zo snel mogelijk aan het werk gezet worden in een beroep waarin nog wat te verdienen is, als loodgieter bijvoorbeeld, of rioolhersteller. Met enkelband totdat de miljoen euro is betaald. Laat dat als voorbeeld dienen voor de andere alcoholisten. 
 • Uw Buurman

  9 maanden geleden
  Dankjewel voor het delen.
 • Waterrat

  9 maanden geleden
  Iemand is idd verantwoordelijk voor zijn/haar eigen daad/daden... Daar heeft u helemaal gelijk in! Maar wanneer iemand door bv. de buren, of iemand in de buurt/straat  tot wanhoop wordt gedreven door met name constante geluidsoverlast in de nacht van een stereo die tot 3 uur 's nachts voluit staat kan ik mij wel voorstellen dat diegene 'minder leuke dingen' gaat doen tegen de veroorzaker van overlast... Zéker indien overleggen geen effect heeft.
 • Ronnie

  9 maanden geleden
  Er is hier heel wat aan vooraf gegaan voordat het zover kwam met deze man. Hij was in het verleden een zeer vriendelijke goede man die voor vele klaar stonden lees ik hier. Wat er allemaal gebeurt zou kunnen zijn in het verleden zou onmacht kunnen zijn werk problemen, verlies hiervan, mallemolen instanties, gezin problemen, familie problemen, onrecht dit soort dingen stapelen al snel op en hierdoor zijn vlucht gevonden heeft naar alcohol hier komt veel boosheid aan te pas. Er hadden vele doden kunnen vallen dit moet men eerder serieus nemen als men meermaals aan de bel trekt !!!!
 • Willem Bloed

  9 maanden geleden
  Valt nooit goed te praten maar dat zijn verschijnselen van korsakof. Helaas is deze man niet eerder geholpen, maar gelukkig zijn er inderdaad geen doden gevallen.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Weer naar de dierentuin maar wel met een negatieve coronatest
  Play

  Weer naar de dierentuin maar wel met een negatieve coronatest

 2. Mark moet na zijn huis ook zijn dumpzaak verkopen: 'Spaarpotje is leeg'
  Play

  Mark moet na zijn huis ook zijn dumpzaak verkopen: 'Spaarpotje is leeg'

Nijmegen e.o.