Café Moeke in Nijmegen was de enige horecagelegenheid die afgelopen weekend op slot moest.
Volledig scherm
PREMIUM
Café Moeke in Nijmegen was de enige horecagelegenheid die afgelopen weekend op slot moest. © Paul Rapp

Hoe de sluiting van café Moeke volledig uit de hand liep: ‘We pakken net zolang mensen op totdat jullie helemaal gesloten zijn’

Café Moeke in Nijmegen was het enige café in Nederland dat dit weekend dicht moest omdat QR-codes niet zouden zijn gecontroleerd. Agenten dreigden zelfs personeelsleden te arresteren.

51 reacties

 • Eelco de Boer

  1 jaar geleden
  Pedro heeft blijkbaar weer een snuifje teveel genomen.
 • Tjeu Claase

  1 jaar geleden
  Wat is “ Mister obesitas” toch ‘n slechte verliezer!
 • Jeremy Tyndall

  1 jaar geleden
  Absurde gang van zaken. De politie is hier duidelijk niet bezig met de veiligheid en belangen van burgers. Als je aangifte wil doen van mishandeling, beroving of inbraak word je ontmoedigd. Daar hebben ze geen mankracht voor en heeft hun prioriteit totaal niet. Maar oh wee als er geen QR wordt gescand (waar geen enkel slachtoffer bij valt en niemand gevaar loopt), dan kunnen ze ineens wel in actie komen. Die agenten zouden zich eens moeten afvragen of ze hiervoor nu bij de politie zijn gegaan.
 • Mattie Veld

  1 jaar geleden
  @Pedro grotere onzin heb ik nog niet vaak gelezen, wat een flauwekul.
 • Pedro Kantor

  1 jaar geleden
  De politie is uw beste vriend zei een slogan ooit. Ja ja, net als alle overheidsuitspraken fake news. De politie is uw ergste vijand. Misdadigers zullen U wel eens beroven maar de politie zal constant op de loer liggen. De politie dient 1st en voornamelijk de overheid en misschien zo nu en dan de gewone burger. Misdaadbestrijding doet de overheid voornamelijk om goed over te komen bij de burger, maar eigenlijk duldt de overheid gewoon geen concurrentie.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen