Ondernemer Rene Tissen (rechts) en zijn compagnons in het nieuwe restaurant Werf.
Volledig scherm
PREMIUM
Ondernemer Rene Tissen (rechts) en zijn compagnons in het nieuwe restaurant Werf. © Foto: Bert Beelen

Hoe de Waalkade een culinaire metamorfose ondergaat, met Werf als nieuwste aanwinst

NIJMEGEN - De oostelijke Waalkade lijkt na een fysieke make-over nu ook een culinaire metamorfose te ondergaan. De kade veranderde twee jaar terug van een kale vlakte in een groene trekpleister en maakt nu op culinair gebied stappen. Luxe restaurant Werf is de nieuwste aanwinst.

3 reacties

  • Tjeu Claase

    1 jaar geleden
    Kent U de uitdrukking “een doodgeboren kindje” ?
  • c'tje

    1 jaar geleden
    De bushalte verplaatsen naar de andere kant van de rotonde op de Waalkade en klein materiaal inzetten. Route: CS - Kronenburgersingel - Waalkade (rotonde wordt keerlus v.d. busjes) en terug, wellicht kan de route ook via Plein 1944 over Doddendaal/Parkweg met een stop op het Joris Ivensplein. Op deze manier houdt je de kade bereikbaar, en optimaliseer je de kade als wandelboulevard. Wellicht alleen de bussen in de herfst en winter over de kade als er toch weinig mensen zijn.
  • Maso Sanne

    1 jaar geleden
    Waalkade gaat floppen. Moeilijk te bereiken, maar dat snappen de ondernemers hatende linkse partijen niet.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen