Hoe Frank Goossens zijn horeca-imperium uitbreidde in coronatijd: ‘Ons dna, dat zijn de mensen die voor ons werken’
Lastige tijden in de horeca lijkt het continue geluid te zijn. En juist in dat landschap van coronaschulden en een tekort aan personeel valt één horecaondernemer op: Nijmegenaar Frank Goossens. Hij breidde zijn imperium juist flink uit.
Met uitzicht op Kasteel en Park Rosendael drinken we een gekoeld watertje in de zon. Het uitzicht is als een ansichtkaart en Frank Goossens somt alle mogelijkheden op die deze absurd mooie locatie biedt aan zijn bedrijf. Een kok, die net zijn dienst begint, loopt met een brede glimlach op hem af en schudt zijn hand.
Hoe kijkt u terug op de coronaperiode?
,,Ik heb me nooit zorgen gemaakt in financiële zin. Van de afwasser tot de chef-kok, we hebben iedereen in de lockdowns doorbetaald. Het is ontzettend belangrijk dat je goed voor je mensen zorgt. Er werken bij ons 150 mensen en die voelen vaak als familie. Dat had onze prioriteit.”
Als je jezelf bent aan tafel, merken gasten dat. Een connectie maken die echt is, dat is de essentie van gastvrijheid
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUM
Nijmeegse bistrobar Berlin krijgt Bib Gourmand in roerige tijd: ‘Super trots op de boys’
NIJMEGEN - De Nijmeegse bistrobar Berlin staat met een Bib Gourmand in de Michelingids van 2021. De onderscheiding is voor horecazaken met een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit en de focus op seizoensgebonden producten. In Nederland zijn 13 nieuwe Bib Gourmands uitgedeeld. -
PREMIUMGeld & Geluk
Ron en Yvonne wonen in Sri Lanka: ‘We houden van luxe, maar vinden snel iets duur’
In deze rubriek vragen we lezers naar hun relatie tussen Geld en Geluk. Ron en Yvonne hebben Sri Lanka even verruild voor Nederland. ‘Verbazend hoe ontevreden mensen hier kunnen zijn, terwijl ze zoveel keuzes hebben.’ -
PREMIUM11
Arrestatieteam zaagt verkeerde voordeur doormidden in Nijmegen, gelukkig waren alleen de goudvissen thuis
Op zoek naar een man met pistool zaagde een zwaarbewapende eenheid van de politie in Nijmegen de voordeur van Zhang Yi Zhou en Guang Wei Shu open. Oeps! Vergissing. -
PREMIUMBinnenkijken
Ze wonen in een stijlvol herenhuis, toch vertrekken Birgit en Martin voor ander pareltje
Birgit Verwer en Martin Hoorweg verkopen hun prachtige herenhuis aan de Valkenboslaan in Den Haag. Ze wilden al langer de stad uit, en hebben nu het pareltje gevonden dat ze zochten, in het buitengebied van het Achterhoekse Doetinchem wel te verstaan. -
update
Deze drie restaurants uit onze regio zijn nieuw in culinaire gids Gault&Millau
Drie restaurants uit deze regio staan voor het eerst in de lijst van Gault&Millau: Puur Sanh in Berg en Dal, Beaune in Rozendaal en Ovum in Grave. Gault&Millau is de eerste culinaire gids die de bevindingen over de Nederlandse horeca presenteert. Voor de horeca na de twee coronajaren eindelijk weer een reden om een feestje te vieren.
-
PREMIUMOver de Tong
Bistrobar Beaune met fijne vibe is misschien wel nieuwe hit in de regio
Bistrobar Beaune is de derde zaak van een succesvol ondernemerstrio. Na Berlin en Bankoh in Nijmegen is het tijd voor, jawel, Rozendaal. -
Met video
De Nieuwe Winkel wint als enige twee Restaurant Awards, chef-kok Van der Staak hoopt anderen te inspireren
NIJMEGEN - Beste Biologische Restaurant van Nederland en Beste Groente Restaurant van Nederland. De Nieuwe Winkel van chef-kok Emile van der Staak is als enige zaak van Nederland onderscheiden met twee Restaurant Awards. -
De nare bijsmaak van de term Human Resources: ‘Mensen zijn geen productiemiddelen’
Psycholoog Thijs Launspach is stressexpert en auteur van het boek Fokking druk. Hij verwondert zich over het moderne werken en geeft elke week tips voor meer geluk en minder stress op je werk. Vandaag: Human Resources
In samenwerking met indebuurt Nijmegen
2 reacties
Resterende karakters 500
Log in en reageerAndre Eggerding
Eelco de Boer