Het complex van Hilckmann in Nijmegen
Volledig scherm
Het complex van Hilckmann in Nijmegen © Flip Franssen

Hoe gaat Nijmegen 7 miljoen euro terughalen bij Hilckmann?

NIJMEGEN -Gaat het ter ziele gegane slachthuis Hilckmann de gemeente Nijmegen in 2018 eindelijk geld  terugbetalen? 

23 reacties

 • Socrates3

  5 jaar geleden
  Al vanaf 2012 rommelt Hilckmann met uitzendburo’s en uitzendkrachten. In diverse rechtbank procedures geeft Hilckmann aan dat ze in financieel zwaar weer zitten. Een blijkbaar goed argument om de eisers uit te roken. Verbazingwekkend genoeg staat de rechter aan de zijde van Hilckmann. Die hebben dan ook geslepen jurist. Die zit ook op deze zaak. En zoals te doen gebruikelijk ziet Hilckmann de verdere procesgang ‘met vertrouwen tegemoet’. Het zou erop uit kunnen draaien dat de gemeente Nijmegen steken heeft laten vallen vanwege het verzaken van haar zorgplicht. Is het daarom oorverdovend stil? 
 • Piet

  5 jaar geleden
  Deels mee eens, maar je hoeft geen jurist te zijn om te begrijpen dat de gemeente geblunderd heeft als de uitbetaalde miljoenen van ons, het belastingbetalende volk,  niet zijn gebruikt voor het beoogde doel. Vergeet niet, het is (was) uiteindelijk óns geld.
 • KERKHOFF

  5 jaar geleden
  als je deals sluit kom je die zelf na. Gemeentelijke organisaties vertonen de gewoonte om zelf deals op te stellen om daarna huilend te gaan zitten jammeren dat de tegenpartij hun om naleving verzoekt. Zelf nog lopende kwesties tegen dergelijke instanties stammende uit, oorsprong begonnen in,  de begin 60e jaren.
 • CCC

  5 jaar geleden
  Ik ben inderdaad te vaak nogal naïef
 • KERKHOFF

  5 jaar geleden
  zonder wachtgeld??? U gelooft nog in sprookjes??? Een falende overheidspersonage wordt in mijn beleving met een riante "vergoeding" heen gezonden.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen