De servicebalie dreigt te verdwijnen.
Volledig scherm
PREMIUM
De servicebalie dreigt te verdwijnen. © Foto: Bert Beelen

Hoe het loket stilletjes van
station Nijmegen verdwijnt

NIJMEGEN - Zoekende reizigers kunnen in Nijmegen tot laat op de avond op het centraal station terecht bij een loket, maar dat gaat veranderen. De servicebalie van NS verdwijnt. Medewerkers zijn kwaad en bezorgd, maar je hoort ze niet.

7 reacties

 • Henny Geurts

  1 maand geleden
  Hoe zouden de conducteurs reageren tussen Nijmegen en Arnhem ? Als je zegt ik moet naar Arnhem om een kaartje te kopen . Belachelijk dit beleid, Nijmegen wordt helemaal uitgekleed. Mijn zien ze niet meer in de trein .
 • Evil Admin

  1 maand geleden
  Iedereen klaagt nu wel, maar broodnodig wil nog niet zeggen kosteffectief. Als we met zijn allen willen dat het loket openblijft moeten we geen handtekeningen zetten maar er onze kaartjes kopen. Als het er storm loopt gaan ze vast meer mensen aannemen ipv minder. Maar nee, voor de meesten van ons is de automaat makkelijker. En het zal nog vaker gebeuren. Iedereen die achter een balie werkt zal binnen 10 jaar of eerder vervangen zijn door een app of info zuil. Hoe maar er rekening mee.
 • Deniz Kumak

  1 maand geleden
  Bij deze wil ik De NS en de gemeente Nijmegen bedanken voor de goede service aan het loket, zo hielpen jullie mensen met een beperking/toeristen/dagjesmensen goed op het station. Nou de NS en de regering en gemeente de service van het loket laat verdwijnen, heeft het dit effect Meer mensen gaan de auto nu gebruiken, met als gevolg meer milieu schade en dat willen we niet. En zo wordt het station ook onveiliger Dank je wel NS Dank je wel Regering Dank je wel Gemeente Nijmegen
 • Timo Vroeg in de Weide

  1 maand geleden
  De trein wordt meer en meer een vervoermiddel voor werkenden en studenten, voor mensen die incidenteel reizen worden ontmoedigd met verplichte OV-kaarten, onhandige laadpalen en onlogische informatieborden. Even een kaartje kopen bij het loket of vragen welk perron je moet hebben is er niet bij. De geroutineerde reizigers weten dit allemaal en hebben dat niet nodig. Als je ouderen en buitenlanders in toenemende mate uitsluit van openbaar vervoer, mag het dan nog wel die naam hebben?
 • wilmy jaspers-goossens

  1 maand geleden
  als je minder mobiel bent wordt je dan in Nijmegen nog geholpen. NEE DUS.??????

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Emile Roemer: 'Liever op het terras dan een krat bier in het park'
  Play

  Emile Roemer: 'Liever op het terras dan een krat bier in het park'

 2. Misstanden bij natuurbeheer? 'Hart doet pijn als ik dit zie'
  Play

  Misstanden bij natuurbe­heer? 'Hart doet pijn als ik dit zie'

Nijmegen e.o.