Hoe Nijmegen zich schrap zet: ‘Zoveel angst en onrust heb ik niet eerder meegemaakt’

VideoVan op social media aangekondigde rellen is maandagmiddag nog geen spoor te bekennen in de Nijmeegse binnenstad. Maar de berichten over wat komen gaat, klinken zo onheilspeillend en tegelijkertijd geloofwaardig, dat angst en onrust rondwaren. 

9 reacties

 • Mies Gooyer

  1 maand geleden
  Buitenlandse correspondenten over aanpak: ‘Nederland doet het echt heel slecht’ Gefaald dus... https://www.gelderlander.nl/binnenland/buitenlandse-correspondenten-over-aanpak-nederland-doet-het-echt-heel-slecht~a9252abd/
 • Mies Gooyer

  1 maand geleden
  Ja, Fang. De cijfers van positieve testen ging naar beneden vanaf het moment dat er gesproke werd over de avondklok. Het is winter mensen zijn nu eenmaal sneller ziek. Ze horen meer geduld te hebben in deze weken. Die avondklok werkt sowieso averechts. Maar ik zou lekker politiek eigenwijs doen en het vooral niet toegeven want stel je voor dat je mensen hun zin geeft. Gefaald hebben ze allang maar dat besef is er nog steeds niet.
 • Willem Dijkman

  1 maand geleden
  Die avondklok slaat ook helemaal nergens op, wat moet dat nou uithalen als de rest wat we allemaal al doen ook al niet helpt . Daarnaast gelooft er haast niemand meer in de pandemie en zijn ze de betuttelingen helemaal zat.
 • M S

  1 maand geleden
  Ergens ben ik geneigd om te zeggen "de jeugd van tegenwoordig" maar dit zou uiterst onrespectvol zijn naar de zovelen van jonge levensjaren die meer hersencellen bezitten dan dit gajes. Trieste gevallen zijn het gewoon.
 • Marcel Hemmer

  1 maand geleden
  De Piersonrellen waren toch echt veel extremer. Toen reden er tanks door de straten en waren er 2000 politiemensen en de halve stad geplunderd. Is dus niets nieuws maar wel achterlijk. Lozers dat tuig.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Hubert Bruls onder de indruk van opstelling microfoons
  Play

  Hubert Bruls onder de indruk van opstelling microfoons

 2. Frits en Marianne vieren huwelijk met demonstratie
  Play

  Frits en Marianne vieren huwelijk met demonstra­tie

Nijmegen e.o.