Volledig scherm
PREMIUM
Philip Pheiffer werkt in de Buurtmarkt in Breedeweg. © Paul Rapp

Hoe ze bij Pluryn op het idee kwamen om koffie, thee en fietsen te verkopen

BEERS/ NIJMEGEN/ BREEDEWEG - Pluryn wil volgend jaar in Beers een nieuwe Buurtmarkt openen. Daarmee heeft de zorginstelling dan acht eigen 'maatschappelijke ondernemingen'. Van buurtmarkt tot koffie-branderij. Al goed voor 250 medewerkers.

Eric Tonn, manager maatschappelijke ondernemingen bij Pluryn, heeft zijn ogen altijd open. Op zoek naar werk voor mensen die moeilijk of niet aan een 'gewone' baan kunnen komen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Jonge Democraten voeren ludiek actie in Nijmegen: Dump hier uw drugsafval

    Jonge Democraten voeren ludiek actie in Nijmegen: Dump hier uw drugsafval

    Nijmegen - ‘Heeft u nog drugsafval?’Een ludieke actie, maar met een bloedserieuze ondertoon. De Jonge Democraten, de jongerenafdeling van D66, vraagt met de actie aandacht voor het dumpen van drugsafval rondom Nijmegen. Ze willen dat de overheid een plek inricht waar criminelen anoniem hun afval van de XTC-productie kunnen achterlaten. Maar eerst moeten de jonge democraten hun partij daarvan nog overtuigen.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.