Hoge bomen vangen veel kritiek, dus weg ermee maar weer

VideoNIJMEGEN - Nog geen veertien maanden nadat ze er geplant werden zijn de drie treurwilgen voor het flatcomplex aan de Kaaisjouwerskade in Nijmegen donderdag alweer weggehaald. Dat gebeurde op nadrukkelijk verzoek van de bewoners die vonden dat de bomen het uitzicht op de Nijmeegse haven en de Waal bedierven.

8 reacties

 • Mien

  3 jaar geleden
  Groenlinksers die bomen laten weghalen? Mensen, niet alles waar jullie het niet mee eens zijn, is de schuld van Groen Links. Als ik daar zou wonen met uitzicht op de waalhaven, zou ik ook niet willen dat dit weggenomen wordt door een stel hoge bomen. Als je dat niet snapt, ben je misschien vooral jaloers dat jij er niet woont.Dion: heb je de tekeningen gezien of de maquette? De maquette staat nog in de hal van het stadhuis. De bomen die daar te zien zijn, komen amper boven de kademuur uit, dus zeker niet tot 5 hoog. De bomen die geplaatst waren, komen gewoon niet overeen met wat gepland was.
 • depapa

  3 jaar geleden
  Treurig 
 • Bottelstraat

  3 jaar geleden
  Typisch gedrag van GroenLinks stemmers. 
 • Dion

  3 jaar geleden
  Nou dan neem ik een advocaat en wil dat de bomen zoals op de artist impression te zien was worden geplant. Dat is wat men gekocht heeft en dat is hoe het dus hoort te zijn. Kom maar op met je advocaat, er is daar helemaal geen groen te vinden en dat is ongezond voor de mens, worden ze heel drammerig van.
 • Arie Boerkamp

  3 jaar geleden
  Het is belachelijk dat deze mensen bomen zien als decoratie en als het niet meer bevalt moet het maar weg. Of het groen links stemmers betwijfel ik, dit vind ik meer D'66 of VVD.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.