Foto ter illustratie
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie © Shutterstock

Hoge nood in coronatijd: pech dat horeca dicht is

NIJMEGEN / GRAVE - Je zal maar hoge nood krijgen tijdens het winkelen, nu de horeca vanwege de coronamaatregelen gesloten is. Als de gemeente dan niet voor voldoende openbare toiletten heeft gezorgd, kun je geen kant op. Nijmegen brengt het er nog redelijk goed vanaf, maar in veel andere gemeenten in deze regio blijft de teller op nul staan.

16 reacties

 • Harry

  2 maanden geleden
  Schone toiletten daar zeg je zo wat.Het lijkt of vooral varkens gebruik maken van een openbaar toilet, wat een zwijnenstal maken ze er van.
 • Fred

  2 maanden geleden
  Natuurlijk. Gewoon doen. Dat zou iedere boa door de vingers moeten zien
 • flabus

  2 maanden geleden
  Trieste reactie voor mensen met problemen aan hun blaas of hun urinewegen maar toch hun inkopen moeten doen!
 • DagobertD

  2 maanden geleden
  in Duitsland    is dat geen probleem daar hebben ze het door hoe het< werkt Iedere Dm >heeft een toilet  , vandaar dat we ook altijd onze boodschappen daar doen    , en natuurlijk de auto even aftanken scheelt ook zo veel , horeca  nu dan even dicht ook betaalbaar geen 3 euro voor een kopje koffie of thee zoals hier in Nederland ..
 • Rob

  2 maanden geleden
  Vrachtwagenschauffeurs, pakketbezorgers en anderen die voor hun beroep onderweg kunnen op heel veel plekken al maanden niet naar het toilet omdat veel bedrijven en winkels het niet meer toestaan dat je daar naar het toilet mag. Dus vanwege corona moeten deze mensen die voor hun beroep onderweg zijn, massaal tussen de struiken plassen en poepen.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Rutte: scholen eerder open dan 8 februari wordt lastig
  Play

  Rutte: scholen eerder open dan 8 februari wordt lastig

 2. Drie auto’s gaan in vlammen op in Wijchen
  Play

  Drie auto’s gaan in vlammen op in Wijchen

Nijmegen e.o.