AP
Volledig scherm
PREMIUM
© AP

Hogere kans op bijwerkingen AstraZeneca: zorginstelling plant uit voorzorg vrije dagen in

NIJMEGEN - Vanwege de hogere kans op bijwerkingen met het AstraZeneca-vaccin, houdt de Nijmeegs/Arnhemse zorginstelling Driestroom er in de roosters rekening mee als medewerkers geprikt worden. Waar te veel ziekmeldingen dreigen, worden vrije dagen ingepland. Ook andere zorginstellingen treffen maatregelen. 

14 reacties

 • Jan Bergmans

  1 maand geleden
  Ik heb Eelco nog nooit een zinvolle bijdrage met argumenten zien leveren in de discussies op dit forum. Alleen wat afzeiken van anderen zonder enige inhoud. Ach ja, die mensen moet ook leven.
 • Eelco de Boer

  1 maand geleden
  Wel grappig, dat soort types als Frank vd B. Ze hebben geen idee wat al die moeilijke woorden betekenen, maar ze hebben het ooit gehoord in een vlog van Lange Frans en hun idool Wiebren van Haga heeft ooit wat onzin uitgekraamd en nu blijven ze die woorden maar herhalen.
 • Liesbeth Jansen op de Haar

  1 maand geleden
  Wat ik nog steeds niet begrijp is dat er niet voor gekozen wordt Astra Zenica en Jansen aan mannen van alle leeftijden te geven en Moderna en Pfizer aan vrouwen te geven. Ik wil ruilen met mijn vriend. Hij krijgt Moderna ik Astra Zeneca en daar wil ik niet mee worden ingeent en hij wel.
 • Pieter Zeeuw

  1 maand geleden
  @Frank Mensen gaan vrijwel nooit in op feitelijke argumentatie en roepen maar wat want ze zitten nu eenmaal in een angst psychose door de overheid met media propaganda. Beetje framen en roeptoeteren, veel verder komt het niet.
 • Frank vd Berg

  1 maand geleden
  @Jeroen, natuurlijk kán een infectie ernstige vormen aannemen, maar de maatregelen al meer dan een jaar opleggen aan 16.000.000 mensen om de kwetsbare groep met een verzwakt immuunsysteem te beschermen, kent z'n grenzen. En verder klink je een beetje aanmatigend, ga zelf eens stukjes lezen die niet jouw zienswijze bevestigen zou ik zeggen.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.