Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © Raphael Drent

‘Homogenezer’ kan in Nederland ongehinderd profiteren van belastingvoordelen

podcastDEN HAAG/ NIJMEGEN - Kerken en hulporganisaties die geloven dat homoseksualiteit te ‘genezen’ is, wordt nog steeds geen strobreed in de weg gelegd. Ondanks dat de Tweede Kamer zo’n anderhalf jaar geleden al een verbod op ‘homogenezing’ wilde.

25 reacties

 • Uw Buurman

  1 jaar geleden
  Pietjebel.Als iemand anders de sloot in springt, spring jij dan ook in de sloot?De kerk is net als tegen sodomie, ook tegen vreemdgaan en scheiden. Die zaken zijn ook slecht. En helpen ze leden om ook die paden niet op te zoeken.Een gezond opvoedklimaat begint met een goede stabiele structuur.
 • PietjeBel

  1 jaar geleden
  minstens een op de drie huwelijken stranden. Zie statistieken CBS. Dan zijn er ook nog samenwonenden ouders en ouders met een LAT relatie die hun relatie verbreken. Talloze kinderen groeien op in co ouderschap of een oudergezinnen of met stiefouders. Dat is al jarenlang de realiteit Homoseksuelen kunnen prima kinderen opvoeden. Meestal is de biologische moeder ook opvoeder. De standaard dient mi een gezond opgroei klimaat te zijn en de gezinssamenstelling zegt daar niet veel over. 
 • Uw Buurman

  1 jaar geleden
  Dat een keuze meer of minder bewust is, betekend niet dat hij niet schadelijk is. In mijn optiek hebben kinderen recht op een goede gezonde opvoeding hun biologische vader en moeder. Dat kan niet altijd. kinderen die niet in zo'n situatie opgroeien hebben statistisch een achterstand in het leven en volgens de uva meer kans op gedrags- en andere problemen Dus laten vooral niet zulke afwijkende situaties als na te streven standaard verheffen. Al is het maar voor de kinderen. 
 • ger van zanten

  1 jaar geleden
  je vergeet de drank 
 • KermitArnhem

  1 jaar geleden
  Buurman bedoelt wat hij zelf schrijft. Niet wat u schrijft.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.