De Red Hot Chili Peppers in het Goffertpark. Rechts in beeld de bezoekers die net op tijd binnen komen.
Volledig scherm
PREMIUM
De Red Hot Chili Peppers in het Goffertpark. Rechts in beeld de bezoekers die net op tijd binnen komen. © Gerard Verschooten

Honderden mensen niet gecontroleerd op tickets en NS fopt reizigers: dit ging mis bij Red Hot Chili Peppers in Nijmegen

NIJMEGEN - Het eerste grote concert in het Goffertpark sinds corona werd voor velen een onvergetelijke dag. Voor sommigen omdat ze ‘hun’ Red Hot Chili Peppers weer in levende lijve zagen, voor anderen overheerst de stress van files, QR-codes en ‘ongeldige’ tickets.

7 reacties

 • Riana Haaren

  3 maanden geleden
  Dus als ik het goed begrijp kun je zonder smartphone geen concerttickets meer kopen. Goed geregeld Mojo. Mij zie je dan niet meer bij jullie evenementen.
 • A.M. Berben

  4 maanden geleden
  @ M. Visser: Nijmegen-Goffert ligt aan de lijn naar Den Bosch en Roosendaal. Daar rijden de hele dag en avond sneltreinen en er zijn geen wissels vanaf Nijmegen CS tot aan de brug bij Ravenstein. (Bij Wijchen liggen slechts wissels ten behoeve van het extra doodlopend spoor.) Dus een extra aan- en afvoer van Nijmegen Centraal tot aan Nijmegen Goffert en weer terug is niet mogelijk, planmatig noch technisch.
 • M. Visser

  4 maanden geleden
  Henk Sanders: 60.000 is ook overdreven. Veel komen met een auto, deel gaat het centrum nog in, verspreid over 2 perrons gaat dat allemaal makkelijk lukken. Ik heb het wel eens drukker gezien op kleinere stations (niet NS stations en slechts een boemeltje)
 • Henk Sanders

  4 maanden geleden
  M.Visser: welk personeel dan? Ze kunnen de gewone dienstregeling niet eens waarmaken met het personeelstekort. En ik kan me voorstellen dat station Goffert niet berekend is op 60.000 mensen. Dat is iets anders dan een enkele IC volgens de dienstregeling.
 • M. Visser

  4 maanden geleden
  Ooit was er een stroomstoring op station Nijmegen, de intercity (6 bakken) uit Den Bosch stopte op station Goffert. Iedereen moest daar uitstappen. Met een kop/draai spoor in Wijchen kunnen er dus makkelijk, in de avond, extra 6 baks intercity's worden ingezet. NS wilde gewoon geen extra personeel inzetten.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen