Hoofdredacteur Joris Gerritsen deelt gratis abonnementen uit bij de voedselbank in Wijkcentrum Hatert. Moeder Linda en dochter Luna Xhofleer zijn er blij mee.
Volledig scherm
Hoofdredacteur Joris Gerritsen deelt gratis abonnementen uit bij de voedselbank in Wijkcentrum Hatert. Moeder Linda en dochter Luna Xhofleer zijn er blij mee. © Paul Rapp

Hoofdredacteur deelt gratis De Gelderlander uit: ‘Nieuws niet gratis, maar moet voor iedereen bereikbaar zijn’

De eerste keer was het moeilijkst. ,,Ik stond met tranen in de ogen hier in de rij te wachten. Verdorie, dacht ik, dat dat in Nederland gebeurt, dat ik met mijn goede fatsoen hier moet gaan staan.”

9 reacties

 • Michel Fijen

  2 maanden geleden
  Er is geen toekomst voor kranten! Ik denk dat de meeste mensen niet weten dat alle 'grote' kranten in Nederland in handen zijn van maar 2 bedrijven. En steeds meer mensen worden wakker en zijn die eenzijdige berichtgevingen zat. De alternatieve media/kranten die nog echte onderzoeksjournalisten hebben en nog kritisch en genuanceerd naar onderwerpen durfen te kijken zullen uiteindelijk winnen. Als de Gelderlander wil overleven zullen ze hun koers drastisch moeten veranderen!
 • Geert Loermans

  2 maanden geleden
  @W. Loeffen, ik DENK niet overal een antwoord op te hebben, ik HEB overal een antwoord. En ik DENK in oplossingen. En ik.DENK niet dat Edith altijd de krant te laat of niet krijgt. Het probleem tegenwoordig is dat men veel te snel moppert, geen oplossing kent en de ander altijd de schuld geeft. Dit gezegd hebbend wens ik je een fijne dag.
 • W. Loeffen

  2 maanden geleden
  #Geert, jij DENKT ook werkelijk overal een antwoord op te hebben. Als Edith zegt dat ze niet of niet optijd haar krant krijgt, moet je dat gewoon aannemen, zo moeilijk is dat niet. Dat is de ervaring van Edith. Dat jij een van de uitverkorene bent die al 54 jaar de krant op tijd krijgt, is mooi. En dat zo zijn... denk ik... Voor onze wijk wordt gemeld, dat de krant vandaag niet optijd of niet komt door tekort aan bezorgers.
 • Els Weber-van Dreuten

  2 maanden geleden
  Blijkbaar heb je pech Edith, ik heb nooit problemen met de bezorging. Het is dus niet overal slecht.
 • Geert Loermans

  2 maanden geleden
  @ Edith, niet zeuren. Wij zijn al 54 jaar abonnee en nog nooit problemen. Anders neem je toch een digitaal abonnement, nooit geen bezorgprobleem meer. Denk ik oplossingen

In samenwerking met indebuurt Nijmegen