Volledig scherm
PREMIUM
© Paul Rapp

Hoogleraar Esther Mirjam-Sent: 'Te weinig geleerd van de crisis'

NIJMEGEN - Tien jaar geleden begon de economische crisis, die van de Nijmeegse hoogleraar Esther-Mirjam Sent een BN'er maakte.

De economische crisis begon tien jaar geleden met een bankencrisis: het omvallen van de Amerikaanse bank Lehman Brothers. Als het Lehman Sisters in plaats van Lehman Brothers was geweest, was er geen bankencrisis geweest. Met vrouwen aan de top was het nooit zover gekomen, betoogde de Nijmeegse hoogleraar Esther-Mirjam Sent destijds. Maar eigenlijk is Lehman Brothers & Sisters het best, zo nuanceert ze nu. Want gemengde teams presteren beter.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Jonge Democraten voeren ludiek actie in Nijmegen: Dump hier uw drugsafval
    Video

    Jonge Democraten voeren ludiek actie in Nijmegen: Dump hier uw drugsafval

    NIJMEGEN - ‘Heeft u nog drugsafval?’ Een ludieke actie, maar met een bloedserieuze ondertoon. De Jonge Democraten, de jongerenafdeling van D66, vraagt met de actie aandacht voor het dumpen van drugsafval rondom Nijmegen. Ze willen dat de overheid een plek inricht waar criminelen anoniem hun afval van de XTC-productie kunnen achterlaten. Maar eerst moeten de jonge democraten hun partij daarvan nog overtuigen.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.