Volledig scherm
PREMIUM
© Paul Rapp

Hoogleraar Esther Mirjam-Sent: 'Te weinig geleerd van de crisis'

NIJMEGEN - Tien jaar geleden begon de economische crisis, die van de Nijmeegse hoogleraar Esther-Mirjam Sent een BN'er maakte.

De economische crisis begon tien jaar geleden met een bankencrisis: het omvallen van de Amerikaanse bank Lehman Brothers. Als het Lehman Sisters in plaats van Lehman Brothers was geweest, was er geen bankencrisis geweest. Met vrouwen aan de top was het nooit zover gekomen, betoogde de Nijmeegse hoogleraar Esther-Mirjam Sent destijds. Maar eigenlijk is Lehman Brothers & Sisters het best, zo nuanceert ze nu. Want gemengde teams presteren beter.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Verkeersellende rond Nijmegen verwacht door werk aan Waalbrug, wat doe jij?
    stem

    Verkeersel­len­de rond Nijmegen verwacht door werk aan Waalbrug, wat doe jij?

    NIJMEGEN - Door grootschalig werk aan de Nijmeegse Waalbrug wordt de komende anderhalf jaar grote drukte in het verkeer in en om de stad verwacht. De werkzaamheden beginnen aanstaande vrijdag. De gemeente Nijmegen probeert mensen te stimuleren om de fiets te pakken. Ook willen ze cadeautjes gaan uitdelen aan automobilisten die de spits mijden. Maar hoe ben jij van plan om te gaan met de verwachte drukte?

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.