Paul Rapp
Volledig scherm
PREMIUM
© Paul Rapp

Hoogleraar Esther Mirjam-Sent: 'Te weinig geleerd van de crisis'

NIJMEGEN - Tien jaar geleden begon de economische crisis, die van de Nijmeegse hoogleraar Esther-Mirjam Sent een BN'er maakte.

8 reacties

 • Politiekincorrect

  3 jaar geleden
  Haar baan heeft ze gekregen omdat ze vrouw is en niet om haar onderzoeksresultaten. Bovendien ken ik geen enkele hoogleraar die de tijd heeft om er het statenlidmaatschap bij te doen. En als je dan toch zo wilt emanciperen, doe dan afstand van je dubbele achternaam. Van wanneer dateert je laatste wetenschappelijke publicatie ook alweer? Ik bedoel wetenschappelijk en niet een pamflet over misstanden voor in de krant.
 • Politiekincorrect

  3 jaar geleden
  Waarom? Waarom moeten vrouwen gelijk aan mannen zijn? Gaan jullie dan ook voortaan het vuile werk doen als supervrouw? Gaan jullie dan ook het smerige werk doen waar alleen mannen voor bereid zijn; Leger, politie, vuilnisophalen, portier, slachthuis, garage, vrachtwagenchauffeur etc? Komop, we niet gelijk, ieder zijn kwaliteiten. 
 • Politiekincorrect

  3 jaar geleden
  Vrouwen aan de top. Altijd weer dat gezeur. Ik vind het prima, maar dan wil ik dat vrouwen voortaan net als ik met vele miljoenen mannen niet om 16.00 uur naar huis gaan voor hun kind, maar dat ze het werk afmaken. En ook graag eens om 7.30 uur beginnen en niet na 9.00 uur binnenkomen en zeuren over drukte op weg. Verder verbaas ik me over het detail gezever van vrouwen, met details verover je niet de wereld, geeft allemaal niet maar 50% vrouwen aan de top slaat werkelijk nergens op. Vrouwen zijn niet hetzelfde als mannen, punt uit.
 • PeterHelvetia

  3 jaar geleden
  Een SUPERwoman. Waren er daar maar meer van.
 • Piet

  3 jaar geleden
  Klopt, we lijken echt niets te hebben geleerd van de crisis. Alles lijkt weer te kunnen. Prijzen schieten de hoogte in. Voor huizen wordt de hoofdprijs betaald. Er wordt weer volop geleend. Bouw-, klus-, schildersbedrijven etc. schrijven rekeningen met dubbele pen. Over een jaar of vijf mietert de hele zooi weer in elkaar. Hebzucht.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Uitblinkende Frenkie de Jong pakt hoofdrol in Spaanse bekerfinale
  Play

  Uitblinken­de Frenkie de Jong pakt hoofdrol in Spaanse bekerfina­le

 2. Prins Philip bijgezet in koninklijke grafkelder
  Play

  Prins Philip bijgezet in koninklij­ke grafkelder

Nijmegen e.o.