Een inwoner van Nijmegen brengt zijn stem uit in het Turks Cultureel Centrum onder toeziend oog van Alparslan Turkes. Dat is de oprichter van de ultrarechtse MHP-partij waar de Turkse Federatie Nederland mee sympathiseert.
Volledig scherm
PREMIUM
Een inwoner van Nijmegen brengt zijn stem uit in het Turks Cultureel Centrum onder toeziend oog van Alparslan Turkes. Dat is de oprichter van de ultrarechtse MHP-partij waar de Turkse Federatie Nederland mee sympathiseert. © ANP

Hoogleraar: Nijmegen subsidieert een Turkse extreemrechtse organisatie

NIJMEGEN - De gemeente Nijmegen subsidieert de organisatie TCC die nauwe banden onderhoudt met Turks ultrarechts. Die conclusie trekt de Leids hoogleraar Turkse talen en cultuur Erik Jan Zürcher. 

33 reacties

 • tejo

  2 jaar geleden
  Ach dit beetje subsidie valt toch in het niet bij wat Bertje de afgelopen jaren aan o.a. Hilckman met gulle hand verstrekt heeft. En die zit er ok nog!!!!!!!!!!!Links is nu eenmaal van de subsidies.
 • Kimmy Ros

  2 jaar geleden
  Is algemeen bekend.
 • Geert kolks

  2 jaar geleden
  Is niet van vandaag of gisteren. Dat is al heel lang zo.
 • Joop

  2 jaar geleden
  Wat laten we ons land toch afbreken door de politiek die maar niet ziet wat er in ons land leeft. Pim Fortuin zag en zei het, maar werd door de linkse kliek vermoord.
 • KNijmegenaar

  2 jaar geleden
  Correctie: Een deel van Nijmegen heeft gekozen voor de SP. Niet de meerderheid. De meerderheid heeft helaas wel gekozen voor de partijen die dit college vormen en de meerderheid in de raad hebben. Maar ook dan hebben veel Nijmegenaren hier ook niet voor gekozen, waaronder ondergetekende!!

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.