PR dgfoto Gelderlander Nijmegen: Prof. dr. Didi Braat neemt afscheid van Radboudumc
Volledig scherm
PREMIUM
PR dgfoto Gelderlander Nijmegen: Prof. dr. Didi Braat neemt afscheid van Radboudumc © Paul Rapp

Hoogleraar: ‘Pas op latere leeftijd kinderen? Weet dan wat de risico's zijn’

NIJMEGEN - Naast anti-conceptie en het voorkómen van geslachtsziekten zou ook de gewenste leeftijd voor het krijgen van kinderen nadrukkelijk besproken moeten worden tijdens seksuele voorlichtingslessen op middelbare scholen. 

5 reacties

 • Tom Hond

  1 week geleden
  Als de natuur wilde dat het menselijke lichaam niet op jonge leeftijd kinderen zou kunnen krijgen dan had het er niet ingebouwd.
 • Els Weber-van Dreuten

  1 week geleden
  Nee Jan Willem, ik heb ook een oom die geen kinderen kon krijgen omdat hij in de pubertijd de bof heeft gekregen, minder focussen en je leven leiden. En hoe vaak lees je niet dat er door doctoren is gezegd, leg je er bij neer dat je geen kinderen kunt krijgen en dan komen er toch kindertjes, ook dat ken ik uit mijn eigen familie.
 • Jan Willem Kleinnagelbrink

  1 week geleden
  Els Weber Misschien gewoon geluk gehad? Als ik de snelweg met de ogen dicht oversteek en niet platgereden wordt, moeten dan tig anderen het ook maar doen? Want het kan wel?
 • Els Weber-van Dreuten

  1 week geleden
  Flauwekul, mijn moeder was 36 toen te trouwde, mede door de tweede wereldoorlog, en heeft onbedoeld 8 gezonde kinderen gekregen, als de pil destijds had bestaan waren er maar 4 kinderen geweest. Tegenwoordig denken mensen dat je alles kunt sturen en MOET alles wat ze willen en raken in paniek als dat niet gebeurt.
 • Cor Gootjes

  1 week geleden
  Leg aub uit wat goede eicellen zijn. Als die er niet meer zijn. Wat het mogelijke effect kan zijn. Nageslacht van inferieure eicellen. Nou?

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.