Chantal Bleeker-Rovers wil dat de kerstvakantie een week wordt vervroegd, net als het OMT.
Volledig scherm
PREMIUM
Chantal Bleeker-Rovers wil dat de kerstvakantie een week wordt vervroegd, net als het OMT. © Foto: Bert Beelen

Hoogleraar Radboudumc is zeer bezorgd: ‘Kabinet, luister naar het OMT en laat kerstvakantie een week eerder beginnen’

NIJMEGEN - Luister naar het OMT en laat de kerstvakantie een week eerder beginnen. En breid het testen op scholen uit naar de jongste groepen. Want nu moet alles op alles gezet worden om het aantal besmettingen omlaag te krijgen.

38 reacties

 • Charles de Wit

  1 maand geleden
  de goede Waar komen de nieuwe varianten vandaan? Juist, daar waar er nog amper gevaccineerd is. Dus je 'snellere mutaties door vaccinaties' is al door de werkelijkheid om de oren geslagen.
 • Jan Bergmans

  1 maand geleden
  @ Mattie, kun je voor je onderstaande these misschien wat wetenschappelijke rapporten aandragen? "het virus muteert dan niet sneller. Ik denk eerder dat het gedrag van ongevaccineerden een grote rol speelt." Andersom kan ik dat namelijk wel.
 • Mattie Veld

  1 maand geleden
  Bryan je laat je wel kennen en als je dure woorden gaat gebruiken wil dat nog niet zeggen dat je gelijk hebt, hooguit heb je teveel naar de uil van die voorman van FvD geluisterd.
 • Bryan de Goede

  1 maand geleden
  En wederom vervalt De Wit in een ad hominem. Legitimiteit van een ander in twijfel trekken, en daarmee afleiden van inhoudelijke discussie is helaas steeds vaker aan de orde van de dag. Waarom is men zo persoonlijk aangevallen als de kanttekeningen, toevoegingen of andere zienswijzen geplaatst worden?
 • Charles de Wit

  1 maand geleden
  de goede heeft dus ook niet opgelet met biologie. Verbaast me niks.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.