Een vol terras op het Koningsplein bij de Vierdaagsefeesten in 2017
Volledig scherm
PREMIUM
Een vol terras op het Koningsplein bij de Vierdaagsefeesten in 2017 © Flip Franssen

Horeca stelt vragen bij vroeg besluit tot schrappen Vierdaagse: ‘Misschien toch feesten op 1,5 meter’

NIJMEGEN - Voor horeca-exploitanten is het niet doorgaan van de Vierdaagse een bittere pil, zegt Dennis Dekkers, voorzitter van Koninklijke Horeca Nederland in de regio. Verschillende ondernemers snappen niet dat het besluit al zó vroeg is genomen.

16 reacties

 • Evil Admin

  2 maanden geleden
  @J A van Dinter: Het gaat hen om te overleven. Vorig jaar een schijtjaar gehad, de hele winter nu dicht, geen vierdaagse, en U denkt dat het ze om hun 2e vakantie gaat? En het zou prima moeten kunnen want tegen die tijd, zelfs met het achterlijk langzame vaccinatieprogramma van uberfaalhaas De Jonge zouden toch de kwetsbare groepen gevaccineerd moeten zijn. Waar hebben we dan nog over? Wat hoesten en snotteren voor de rest? En de 4-daagse had natuurlijk ook naar augustus kunnen worden verplaatst
 • J.A. van Dinter

  2 maanden geleden
  Natuurlijk zet de horeca vraagtekens. Het ook om de Dollars. Maar gezien de situaite waarin wij, Nijmegen, Gelderland, Nederland, Europa en ja de hele wereld inzitten is dusdanig dat deze beslissing noodzakelijk is. Men moet blij zijn dat de organisatie nu al de knoop doorhakt en niet pas in Juni. Want dan begint de horeca te klagen over de al gemaakte kosten die men graag terug wil ontvangen.
 • Grooten

  2 maanden geleden
  Het is jammer voor de wandelaars, maar een verstandig besluit van de organisatie die anders kans loopt op enorme kosten. Ik zie de zomerfeesten los van de vierdaagse, want de meeste bezoekers komen niet de wandelaars aanmoedigen maar om te feesten. De horeca kan in overleg gaan met de gemeente om aan te tonen dat zij een coronaproof feest kunnen organiseren.
 • Fedor Bruinsma

  2 maanden geleden
  Gewoon door laten gaan.
 • A Gerritsen

  2 maanden geleden
  Verstandig besluit. Niet wandelen en geen feesten. Voor de khn is geld belangrijker dan gezondheid. Vooral Ouhana is een beroepsklager eerste klas. Ze worden aan alle kanten financieel gesteund, maar het is nooit en never genoeg, ze zijn nooit tevreden. Wel eens gehoord van een buffer achter de hand hebben ...

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Australië herdenkt Prins Philip
  Play

  Australië herdenkt Prins Philip

 2. Spiksplinternieuwe priklocatie in Malden nauwelijks gebruikt
  Play

  Spiksplin­ter­nieu­we prikloca­tie in Malden nauwelijks gebruikt

Nijmegen e.o.