Terrassen aan de Molenstraat in Nijmegen.
Volledig scherm
PREMIUM
Terrassen aan de Molenstraat in Nijmegen. © Paul Rapp

Horecaprotest breidt zich uit, overal terrassen opgebouwd: ‘Buiten open kan prima’

UPDATENIJMEGEN / ARNHEM / DOETINCHEM - De terrassen moeten zo snel mogelijk weer open. Dat is de boodschap die Koninklijke Horeca Nederland (KHN) donderdag in een brandbrief de wereld instuurde.  Om alvast een voorschot te nemen op een heropening, tuigen kroegen in onder meer Nijmegen, Doetinchem en Arnhem aankomende dinsdag de terrassen alvast op.

29 reacties

 • P Van de Kaa

  1 maand geleden
  Iedereen die tegen buiten op een terras zitten, gaat neem ik aan ook nergens anders heen dan de supermarkt. En zeker niet naar een kapper of ander contactberoep. De kans op besmetting ligt namelijk vooral daar en niet buiten, op een terras, met schermen.
 • Pieter Zeeuw

  1 maand geleden
  Horeca open, sportscholen als particulieren beveiligers gaan optreden. Lijkt me een uitstekend plan.
 • kromme tenen

  1 maand geleden
  hey.. wel wilden we 'n lockdown, wel wilden we 'n mondkapje, wel wilden we 'n avondklok, we wilden anderhalve meter afstand....dat wilde de overgrote meerderheid toch? maar de bittere vruchten hiervan willen we dan weer niet. jammer dan.. drink nu die gifbeker maar helemaal leeg. vanaf het begin was al duidelijk dat angst 'n slechte raadgever is. proost.
 • netty meelen

  1 maand geleden
  DOEN HORECA. DOEN!! Er zijn te veel willekeurige, niet logische maatregelen, waardoor Nl langzaam op een gevangenen kamp gaat lijken. En wie betaalt de economische schade!! De burger!
 • Mies Gooyer

  1 maand geleden
  Geert, al met pensioen? Anders zou je dat niet schrijven. Gelukkig zien steeds meer mensen de nonsens in van deze verboden regeltjes

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Drie gewonden bij steekpartij in Westervoort
  Play

  Drie gewonden bij steekpar­tij in Wester­voort

 2. Man uit Nijmegen wordt in eigen woning overvallen
  Play

  Man uit Nijmegen wordt in eigen woning overvallen

Nijmegen e.o.