Khalid Oubaha
Volledig scherm
PREMIUM
Khalid Oubaha © Rolf Hensel

Horecatycoon Oubaha blij met rechtszaak: ‘We worden door de politiek stelselmatig genegeerd’

ARNHEM / NIJMEGEN - De Gelderse horecatycoon Khalid Oubaha is ‘enorm blij’ dat Koninklijke Horeca Nederland (KHN) nu eindelijk naar de rechter stapt met als doel om weer open te mogen. ,,De politiek heeft onze branche opgegeven.”

22 reacties

 • Jos Valentijn

  1 week geleden
  Beste Jan Bergmans.....kun je mij de gegevens van je politieke partij doorsturen ? Want je weet het allemaal zo goed dat ik aanneem dat je meteen de politiek in gaat !
 • Jan Bergmans

  1 week geleden
  @Mattie, wie droomt er hier? De politiek en verschillende bestuurslagen hebben laten zien dat ze helemaal niets kunnen. De sectoren kunnen het beter zelf doen. En de overheid met dictator Rutte is helemaal de weg kwijt: Dividend affaire, Participatie wet, Groninger affaire, Toeslagen affaire .... de lijst is eindeloos met een overheid die denkt steeds meer macht te kunnen toe-eigenen zonder ook maar iets te bereiken. Opzouten met al die gasten!
 • Mattie Veld

  1 week geleden
  @Jan Bergmans droom maar lekker verder, mensen kunnen zoiets niet zelf reguleren.
 • Jan Bergmans

  1 week geleden
  22 maart 2021 is de samenleving weer open. Sectoren kunnen zelf aanpassingen doen om ook de kwetsbaren deel te laten nemen. Het nieuwe kabinet zal inzetten op uitbreiding van de zorgcapaciteit en gebruik van profylaxe.
 • H.E.M. Arts

  1 week geleden
  Na een aantal jaren dat het velen voor de wind ging, is hierin door corona een streep gehaald. Indien na 7 vette jaren 7 magere jaren volgen, dan kunnen we nog het e.e.a. voor de boeg hebben. Ik zeg ook wel eens dat bijv. omzet niet steeds meer, meer en nog eens meer kan worden. Soms wordt er een piek bereikt en wordt het een tijd minder waardoor vervolgens weer meer bijv. omzet gehaald kan worden. Van welke cijfers wordt uitgegaan? Met cijfers kan flink "gegoogeld" worden.
 1. Hormonen geven aan transgenderkinderen is omstreden, maar volgens artsen toch soms nodig: ‘Het is kiezen uit twee kwaden’
  PREMIUM
  7

  Hormonen geven aan transgen­der­kin­de­ren is omstreden, maar volgens artsen toch soms nodig: ‘Het is kiezen uit twee kwaden’

  NIJMEGEN - Nijmegen heeft sinds het voorjaar van 2020 een ‘transgendercentrum’. Kinderen die voelen dat zij niet het juiste geslacht hebben, kunnen er terecht. Zij krijgen psychologische hulp, puberteitsremmers of hormoonbehandelingen om hun lichaam van geslacht te laten veranderen. De behandeling is relatief nieuw, wordt door sommigen ‘experimenteel’ genoemd en is in Groot- Brittannië inmiddels verboden.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Eindelijk, de kappers open: Geert gaat in alle vroegte de deur uit voor een frisse coupe
  Play

  Eindelijk, de kappers open: Geert gaat in alle vroegte de deur uit voor een frisse coupe

 2. Nijmeegse horeca in actie voor heropening terrassen
  Play

  Nijmeegse horeca in actie voor heropening terrassen

Nijmegen e.o.