Hubert Bruls ziet de toekomst ‘na het lastige laatste jaar’ hoopvol tegemoet. Hij haalt inspiratie uit het paasverhaal over lijden en nieuw leven.
Volledig scherm
PREMIUM
Hubert Bruls ziet de toekomst ‘na het lastige laatste jaar’ hoopvol tegemoet. Hij haalt inspiratie uit het paasverhaal over lijden en nieuw leven. © ANP

Hubert Bruls: ‘Goede hoop dat we land binnen paar weken langzaam van het slot kunnen halen’

Burgemeester in coronatijdNIJMEGEN - Na een donker jaar is het glas nu halfvol, stelt Hubert Bruls. Volgens de burgemeester van Nijmegen mag de samenleving beloond worden voor een klus ‘die tienduizenden mensen heeft gered’.  

18 reacties

 • Pieter Zeeuw

  8 maanden geleden
  @Jan B. Je snapt toch wel dat Profylaxe (veelbelovende medicijnen met goede internationale rapportages en al 10-tallen jaren bekende bijwerkingen) worden getraineerd omdat als er werkzame medicijnen zijn, het inzetten van vaccins die via "fast track" ontwikkeld zijn verboden is? Dus eerst flink wegprikken want de €€€ zijn veel belangrijker dan de Volksgezondheid en vrijheid van de individuele mens.
 • Jan Bergmans

  8 maanden geleden
  @Harrie, doe maar wat onderzoek naar Profylaxe die zijn minder experimenteel dan de vaccins. Alleen wordt het ene verboden en het andere aangeprezen door onze overheid. Het is gewoon feitelijk zo (geen mening) dat de vaccins via "fast track" ontwikkeld zijn, wat mag omdat Covid (nog steeds) op lijst A staat, het experimenteel is tot medio 2023 en er in 2020 "Gen wetgeving" is aangepast om de vaccins mogelijk te maken. Goed gezonde mensen moeten zich 3x bedenken om zo'n prikkie te nemen.
 • Harrie Nak

  8 maanden geleden
  @jan bergmans best knap hoeveel fakenews je in 5 zinnen kunt maken. Als jij als profylaxe een kopje chloor wilt drinken á lá Trump, be my guest. Zonder wetensch. bewijs. Ik raad Brandnetelthee aan, werkt net zo goed (namelijk niet) en is n stuk minder schadelijk. Dat experimenteel gen-prikkie... laat je niet bangpraten man. Het Vaccin is een eiwitcocktail, net als de meeste Vaccins. Is in ieder geval wetensch. Onderzocht en getest. Kun je van dat kopje chloor niet zeggen.
 • harry de de Vries

  8 maanden geleden
  dit is dus waarom we alle politici niet meer vertrouwen strenger , nee versoepelen nee strenger , meer prikken ,. nee minder prikken (als je het al lukt om een afspraak te maken ) maar onze hubert zal zijn spuitje wel hebben gehad bmi zeker meer dan 40 , echt gek wordt je van die geweldige (echt niet) leiders
 • Tjeu Claase

  8 maanden geleden
  Zet eens ‘n andere grammofoonplaat op Bruls !

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.