Hubert Bruls is een groot voetballiefhebber. Zaterdagen brengt hij het liefst door met Bundesliga en Premier League op tv. Het EK vormt voor hem het hoogtepunt van dit jaar.
Volledig scherm
PREMIUM
Hubert Bruls is een groot voetballiefhebber. Zaterdagen brengt hij het liefst door met Bundesliga en Premier League op tv. Het EK vormt voor hem het hoogtepunt van dit jaar. © Paul Rapp

Hubert Bruls kijkt na zwaar coronajaar uit naar EK: ‘Toernooi is hoogtepunt van het jaar en Portugal gaat winnen’

Burgemeester in coronatijdNIJMEGEN - Het EK voetbal. Voor Hubert Bruls is het hoogtepunt van het jaar aangebroken. Als supporter hoopt hij dat Oranje ver komt, als burgemeester in coronatijd heeft hij andere prioriteiten. ,,Grote bijeenkomsten met veel inzet van hulpdiensten even niet dit jaar.”

3 reacties

 • Ron van Bart

  1 maand geleden
  Verstand van voetbal niet in ieder geval
 • H C G Verstrepen

  2 maanden geleden
  Ipv altijd maar het negatieve te benadrukken, zou dhr Bruls eens wat meer naar de positieve zaken moeten kijken. Daarnaast zou enige zelfreflectie niet verkeerd zijn
 • Pedro Kantor

  2 maanden geleden
  Liever meer grote bijeenkomsten dan minder, dan zijn die BOA's tenminste nuttig bezig ipv mensen te terroriseren met onzin bekeuringen. En sport moet je beoefenen ipv bekijken anders krijg je net zo'n .... als Bruls. 1 ding geef ik hem wel gelijk in, ik weet niet of Portugal gaat winnen, maar Nederland gaat het niet worden.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.