Huis onbewoonbaar na woningbrand in Nijmegen

NIJMEGEN - In een woning aan de Cornelis Florisstraat in Nijmegen is zondagavond brand ontstaan. Omstreeks 22.00 uur werd de brand op de eerste verdieping van het huis door een buurtbewoner ontdekt. 

De bewoner van het huis werd door de buurtbewoner gewaarschuwd en kon op tijd de woning verlaten. Een woordvoerder van de brandweer laat weten dat de brand is ontstaan op een nachtkastje en vervolgens is overgeslagen naar de gordijnen. 

Door de brand is er veel rook- en waterschade ontstaan en het huis is tijdelijk onbewoonbaar. De bewoner is opgevangen door overburen. Er zijn geen gewonden gevallen.

Volledig scherm
De brand trok veel bekijks van omwonenden. © GinoPress B.V.
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Verkeersellende rond Nijmegen verwacht door werk aan Waalbrug, wat doe jij?
    stem

    Verkeersel­len­de rond Nijmegen verwacht door werk aan Waalbrug, wat doe jij?

    NIJMEGEN - Door grootschalig werk aan de Nijmeegse Waalbrug wordt de komende anderhalf jaar grote drukte in het verkeer in en om de stad verwacht. De werkzaamheden beginnen aanstaande vrijdag. De gemeente Nijmegen probeert mensen te stimuleren om de fiets te pakken. Ook willen ze cadeautjes gaan uitdelen aan automobilisten die de spits mijden. Maar hoe ben jij van plan om te gaan met de verwachte drukte?

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.