Brandweer en politie op 13 januari 2021 bij de flat aan de Hillekensacker in Nijmegen, na het zoveelste incident in deze woning.
Volledig scherm
PREMIUM
Brandweer en politie op 13 januari 2021 bij de flat aan de Hillekensacker in Nijmegen, na het zoveelste incident in deze woning. © John Beckmann / Persbureau Heitink

Huisuitzetting in Lindenholt: ‘Iedereen spant samen tegen mij’

NIJMEGEN - Portaal eist dat een bewoner van de Hillekensacker zijn huurwoning verlaat. De woningcorporatie heeft daarvoor een kort geding aangespannen. De buurt is de overlast van de man zat en mensen voelen zich niet meer veilig. Maar volgens de huurder is sprake van een complot tegen hem.

7 reacties

 • Ted

  1 maand geleden
  De hele wereld krijgt hier met een zielig verhaal een gratis woning. Maar onze mensen die echt hulp nodig hebben worden op straat gegooid. Dan komt het vast vanzelf goed. Het maakt me niet uit of je links of rechts bent. Maar als je nog een keer Rutte stemt, kan ik je echt niet meer volgen.
 • ESTHER Gerrits

  1 maand geleden
  Wanneer komen deze signalen binnen in Den Haag? De politiek loopt jaren achter. Alle vormen van beschermd wonen waar 24/7 hulp aanwezig kan zijn , wegbezuinigd. Ambulante hulp is de trent, met een paar bezoekjes per week, zijn dit soort cliënten niet geholpen. Maatschappelijke organisaties en woningbouwverenigingen zouden hier aan de bel moeten trekken. In Den Haag zou dit punt hoop hoog op de agenda moeten staan. Tevens een wetswijziging om dwang opnames eerder en langer te mogen inzetten.
 • Timo Vroeg in de Weide

  1 maand geleden
  Waar is de tijd gebleven dat deze mensen opgevangen werden in instellingen waar personeel werkte met hart en tijd voor hun patiënten? Het is geen vrijheid en zelfstandigheid om zonder begeleiding gebukt onder allesoverheersende wanen in je eigen appartement te wonen.Wie verstrikt raakt in een psychose komt daar niet zelf uit, maar glijdt af en wordt een gevaar voor zichzelf en zijn omgeving.
 • Joris Goedbloed

  1 maand geleden
  Maar waar gaat de rechtzaak dan over? Dat hij de straat op moet of dat hij hulp gaat krijgen?
 • Uw Buurman

  1 maand geleden
  Hij had nooit geplaatst moeten zijn.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Auto slaat over de kop in Ede
  Play

  Auto slaat over de kop in Ede

 2. Middelbare scholen en mbo's eindelijk weer open
  Play

  Middelbare scholen en mbo's eindelijk weer open

Nijmegen e.o.