Marieke Derksen (links) uit Heteren en Tommy Wiggers uit Nijmegen doen mee aan de Open Huizen Dag.
Volledig scherm
PREMIUM
Marieke Derksen (links) uit Heteren en Tommy Wiggers uit Nijmegen doen mee aan de Open Huizen Dag. © Erik van 't Hullenaar/Paul Rapp

Huizenverkopers Marieke en Tommy laten de vraagprijs zakken: ‘Toch weer kans voor koper om in gesprek te gaan’

open huizen dagNa twee jaar is er zaterdag (1 oktober) weer een Open Huizen Dag en dat alleen al is een teken aan de wand. Want hoe goed gaat het op de huizenmarkt als verkopers de deuren openzetten?

3 reacties

 • Els Weber-van Dreuten

  2 maanden geleden
  Er worden nu belachelijke prijzen gevraagd voor huizen en erger, daar is de gemeente blij mee want daardoor wordt ook de onroerend goed belasting hartstikke duur. Ik zou niet eens meer kunnen verhuizen van een eengezinswoning naar een flatje met deze prijzen.
 • Joop hoeyen

  2 maanden geleden
  Sombere tijden voor ook de huizenmarkt komen terug … stijgende hypotheekrente en krappere portemonnee met als gevolg dalende huizenprijzen .
 • Remko van Ekeren

  2 maanden geleden
  Door de torenhoge inflatie vooral door dr niet te betalen energieprijzen kunnen binnenkort veel mensen die hun huis op de top van de huizenmarkt gekocht hebben de maandlasten niet meer opbrengen. Er zullen veel huizen in de verkoop gaan. Dus als je een huis wilt lijkt het mij verstandig om een jaartje te wachten. Er komen er genoeg vrij.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen