Huub Bellemakers (GL) wordt dagelijks bedreigd: ‘Ze komen in het donker, ik vind dat angsthazerig’

VrijdaginterviewNIJMEGEN - Nijmegenaar Huub Bellemakers (41) was de afgelopen tijd regelmatig onderwerp van gesprek. Begin maart raakte hij in opspraak door een tweet waarin hij de bijeenkomst van Forum voor Democratie in Nijmegen vergeleek met een Nazi-bijeenkomst. 

11 reacties

 • Dave Kelders

  2 jaar geleden
  Dit heerschap had nooit gemeenteraadslid mogen zijn... "Wie zich brandt moet op de blaren zitten...."
 • g v.d. kolk

  2 jaar geleden
  Wie kaatst moet de bal verwachten. En dan niet gaan klagen.
 • Carel van ‘t Zand

  2 jaar geleden
  Schei dan eens uit met op nare manier framen van mensen met een andere mening. Je kunt het oneens zijn met uitspraken maar bestrijdt dat dan met argumenten. Dat u die niet heeft en alvorens te luisteren gelijk begint met racist, nazi, extreem rechts etc getuigt van grote geestelijke armoede.
 • Mattie Veld

  2 jaar geleden
  De predikanten zeiden in een ander artikel ook dat bedreigingen niet goed te praten zijn maar ze snappen het wel, misschien met Pasen maar even naar de kerk gaan.
 • Dirk de Vries

  2 jaar geleden
  Wanneer volgt een artikel over Geert Wilders die niet alleen echt altijd achterom moet kijken maar alleen met beveiliging over straat kan. Van Huub zal best waar zijn en ik snap zijn gevoelens wel, maar het verhaal is wel wat eenzijdig. En om dat vizier op links extreem rechts te noemen is ook onzin. Als je tegen links in gaat wil niet zeggen dat je dat direct extreem rechts bent. Is Huub dan ook extreem links?