Jette van Bergen: ,,Veel Nederlanders vinden het eng als ze niet weten wat er komen gaat. Dat onzekere is eng. Daardoor doen Nederlanders soms niet wat ze diep in hun hart wél willen. Zonde...”
Volledig scherm
PREMIUM
Jette van Bergen: ,,Veel Nederlanders vinden het eng als ze niet weten wat er komen gaat. Dat onzekere is eng. Daardoor doen Nederlanders soms niet wat ze diep in hun hart wél willen. Zonde...” © Jette van Bergen

Ik vertrek: Jette laat verloofde, baan, familie, vrienden en geliefde stad Nijmegen achter voor Frans avontuur

Zou jij ‘zomaar’ je woning en vaste baan opzeggen om te emigreren naar een ander land zonder je verloofde? Jette van Bergen doet het. Haar tweede grote liefde, wijn, zorgt ervoor dat ze alles achter zich laat en alleen naar de Franse Bourgogne vertrekt. ,,Ik zie wel wanneer ik terug kom.”

33 reacties

 • Niels Kleyn

  2 maanden geleden
  Neem gerust je politieke naamgenoot mee . . Door de trigger bovenaan het stuk had ik de stille hoop dat het over hem ging . . .
 • johan Barn

  2 maanden geleden
  @willie anekdotes zijn geen bewijs
 • Willie van Laar

  3 maanden geleden
  Johan Barn. Lees mijn eerdere reactie. Ik ben blij dat ik ooit de koffer hebt gepakt.
 • Suzan Piek

  3 maanden geleden
  Heel veel plezier Jette. Volg je hart. Niemand weet hoe het leven gaat lopen, dus ga ervoor.
 • C. van Lier

  3 maanden geleden
  Goed zo Jette! Je kunt alleen spijt krijgen van dingen die je niet doet. Ik ging op m'n 26e naar Parijs en dat was de beste beslissing ooit. Hier in NL hebben we het ontzettend goed, maar net als de grond zijn we allemaal aan het verzuren.
 1. Cameraman Dennis koos voor Franse campingdroom: ‘Bij de avondklokrellen dacht ik, wat doe ik hier nog’
  PREMIUM

  Cameraman Dennis koos voor Franse camping­droom: ‘Bij de avondklok­rel­len dacht ik, wat doe ik hier nog’

  Het vervullen van de grote buitenlandse droom wilde cameraman Dennis Stafleu uit Eindhoven uitstellen zolang zijn ouders er nog zijn. Tot corona. ,,Ik werkte tijdens de avondklokrellen in Eindhoven. Toen dacht ik: wat doe ik hier nog?” Intussen heeft hij een loodzwaar eerste hoogseizoen achter de rug op zijn camping in een piepklein Frans dorpje. Het avontuur met zijn man Jelle Russner is vastgelegd door het AVROTROS-programma Ik Vertrek.