Alex (55), vlak na de mishandeling.
Volledig scherm
PREMIUM
Alex (55), vlak na de mishandeling. © Paul Rapp

In elkaar getrapte Alex (55) is verbijsterd, politie stopt het onderzoek naar daders: ‘Hier kan ik niet mee leven’

NIJMEGEN - ,,Ongelooflijk. Hier kan ik niet mee leven.” De zwaar mishandelde Alex (55), die afgelopen zomer door een grote groep jongeren in elkaar werd geslagen op het Nijmeegse Plein 1944, is verbijsterd: de politie heeft het onderzoek naar de zaak stopgezet. 

30 reacties

 • Loes Puzzo

  4 dagen geleden
  Wat is kostbaarder dan een mensenleven? Toch niet een camera?😠
 • Willem de Vos

  4 dagen geleden
  Absurd!
 • Leen

  4 dagen geleden
  En weer wordt een reactie niet geplaatst?? Wat is dat voor een willekeur? Ik had het alleen maar Over camera’s en privacy. Tijd om m’n abo eens op te zeggen denk ik
 • Ook

  5 dagen geleden
  Misschien moeten hier eens vragen over gesteld gaan worden in de gemeenteraad als er tenminste een meerderheid voor te vinden is, iets dat ik overigens wel betwijfel. We moeten er mee leren leven dat een linkse en vooral open samenleving ook zelf donkere zijdes kent en die beginnen meestal daar waar de linkse meerderheid zelf meestal liever niets van wilt weten, zoals thema's omtrent feitelijke integratie en common sense, thema's die zich richten tot de hele samenleving bijvoorbeeld.
 • Timo Vroeg in de Weide

  5 dagen geleden
  Volgens een gemeentewoordvoerder: "Het is een kostbaar middel. dat alleen als uiterst middel wordt ingezet bij structurele jarenlange overlast waar andere middelen niet volledig toereikend bleken te zijn.” Precies dat is hier op Plein 44 aan de hand "structurele jarenlange overlast". Of andere middelen niet toereikend zijn weten we niet want er is niet of nauwelijks iets aan gedaan.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Betty (90) over avondklok: 'Nu een boete, toen kogels'
  Play

  Betty (90) over avondklok: 'Nu een boete, toen kogels'

 2. Lotte (14) kwam door ernstig misdrijf om het leven
  Play

  Lotte (14) kwam door ernstig misdrijf om het leven

Nijmegen e.o.