‘Intimiderende acties’ van boeren raken mikpunt Vollenbroek niet: ‘We leven in een beschaafd land’

videoMARIËNVELDE/ NIJMEGEN - De acties van de boeren lopen uit de hand. De emoties bij de boeren lopen zo hoog op dat ze grijpen naar ongeoorloofde middelen en verboden negeren. 

50 reacties

 • geen

  1 jaar geleden
  Wanneer gaat de politie nu eens echt optreden tegen deze tractor terreur? Gewoon het speelgoed afpakken dus tractoren in beslag nemen en de raddraaiers oppakken.
 • niet

  1 jaar geleden
  "gecreëerde argumenten".....prachtige woordkeuze! Je moet er maar opkomen. U bedoeld feiten welke niet ter zake doen?
 • niet

  1 jaar geleden
  "ergens iets van vinden" kan op veel manieren worden uitgelegd, waarbij voor ieder onderwerp geldt dat dit zowel pro als contra dat onderwerp is. Belangrijker vind ik dat het een mening is met kennis van zaken....Dat ontbreekt vaak ! Hoe ik dit moet rijmen met uw reactie is natuurlijk volslagen onduidelijk.
 • Rechtdoorzee

  1 jaar geleden
  Goh Frits, dus jij bent blij dat er wat heide behouden blijft ipv boMen en dat mag miljarden kosten. En nu even voor het geheugen: die heide is er niet natuurlijk gekomen. Heel Europa lacht ons uit, geZinnen in de armoede. Maar Frits vindt het prima. En ja, de hoge raad heeft een raar besluit genomen.
 • Titus

  1 jaar geleden
  Ze zijn meerdere keren naar Den Haag geweest, al deze boeren!  Ben je dat al vergeten? Dáár zetelt "de invloed', die geen bal verstand heeft van welke sector dan ook!  
 1. Felle discussie tussen boeren en ‘stikstofstrijder’ Vollenbroek onder toeziend oog politie in Nijmegen-Noord
  PREMIUM
  TERUGLEZEN

  Felle discussie tussen boeren en ‘stikstof­strij­der’ Vollen­broek onder toeziend oog politie in Nijmegen-Noord

  VARSSEVELD/ NIJMEGEN - Achterhoekse boeren zijn dinsdagavond onderweg naar Nijmegen om daar een brief te bezorgen bij Johan Vollenbroek. Bij Varsseveld zijn de boeren met tussen de 130 en 150 trekkers vertrokken naar het huis van Vollenbroek in de Waalstad, waar ze hem duidelijk willen maken dat de boeren vooral door hem in de problemen zijn gekomen.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.